Intervaltraining in daglicht

Het is weer eens wat anders…normaal gesproken zijn mijn trainingen ‘s avonds na 20:00 uur maar omdat Miranda vanavond met mijn zus naar een tapasrestaurant is gegaan is mijn intervalloopje van vandaag om 15:33 uur gehouden. Weer de gebruikelijke 300 meter snel en daarna 100 meter rustig. Aan het einde nog even een paar keer de brug op en neer gerend.. afijn, de terugkerende bezoeker(ster) kent het programma.

Best lekker loopweer, misschien een beetje warm en ik kon zowaar weer eens mijn snelle hardloopzonnebril op… en in daglicht is het beter (shirt)reclame maken voor mijn weblog.. heb sinds vanmiddag weer drie nieuwe unieke bezoekers op mijn log gehad…wie weet zaten daar wat wandelaars van vandaag tussen.

De kleine man Wouter

De training ging lekker, ondanks het ‘drank- en weinig slaapweekend’. Deze keer 50 minuten en 9,8 KM maar ik heb daarna nog minimaal een kilometer extra gepakt. Wouter (bijna 4) leert zonder zijwieltjes te fietsen.. dus in het Weteringpark, vlak bij mijn huis, heb ik, al rennend naast zijn fietsje, de extra meters gemaakt…
Hij vond het in het begin maar helemaal niets: “Papa, ik loop liever” maar toen we er een klein wedstrijdje met zijn oudere zus van maakte kreeg hij de smaak te pakken..

>