Nog steeds 8 dagen…

En ja hoor.. net als vorig jaar ben ik nu ook weer verkeerd aan het terugtellen. Gelukkig is mede Berlijn ganger Gideon zo bijdehand om het wel te zien… als ik nu doortel staat de teller volgende week zaterdag op 1 dag… en zo moet ie!

Vandaag nog eens goed het programma doorgenomen. In kort ziet het er zo uit: Vrijdag met de bus om 06:00 (Hoe vroeg??) naar Schiphol. 08:25 vlucht KL1821 naar Berlin Tegel. Na aankomst richting het hotel, zooi dumpen en dan met de metro (lijn U2) naar de Expo om startnummer (Bib en andere leuk spul) op te halen. Daarna Berlijn ontdekken.

Zaterdag de Breakfastrun eh.. ik bedoel Frühstückslauf van Schloss Charlottenburg naar het Olympisch stadion en daarna weer met de U2 terug naar het hotel. City Tour doen, nog meer Berlijn verkennen en naar de pasty party bij de Expo. Vroeg naar bed..


Schloss Charlottenburg
Eén van de vele mooie plekjes in Berlijn, Schloss Charlottenburg

Zondag: De grote dag!! 40.000 deelnemers uit meer dan 100 landen verzamelen zich op en rond de Strasse des 17 juni.
Eens kijken of ik Running Hans nog kan vinden… Na de marathon terug naar het hotel (kruipen) ongeveer 1KM verderop en ‘s avonds feesten tijdens de Marathon Party in de Postbahnhof (Strasse der Pariser Kommune)…. Alle Berlijn gangers feesten toch zeker mee daar in Postbahnhof??

Postbahnhof
En ook al drink ik geen bier.. in de Postbahnhof zal ik er zeker een paar nuttigen met de andere bloggers!!

Maandagmiddag om 12:15 weer terug met KL1824. ‘s avonds een massage en dinsdag, met medaille om, weer aan het werk…
Wow, wat is er zwaarder, de marathon of het programma er om heen??

Hoe dan ook.. ik heb er onwijs veel zin in!

>