Jaaroverzicht 2007

Het kon niet uitblijven: Net als in 2006, vandaag het jaaroverzicht van:

2007, het jaar van de Persoonlijke Records. Op alle afstanden die ik al eerder had gelopen werd er dit jaar een nieuwe tijd genoteerd. Het jaar van mooie momenten maar zeker ook van tragische toen twee collega’s vlak na elkaar aan kanker kwamen te overlijden.

Januari:

De maand waarin mijn diepste geheimen zijn onthuld, mijn eerste Zegerplasloop werd gelopen, Julie en ik al om 06:00 uur door een regenachtig Brussel liepen en mijn huidige PR op de 10EM werd gelopen.



PR op de 10EM


Februari:

De Schoorl-maand met the night before en de loop voor Rode Veters waar heel veel bloggers aan meededen. De maand van de Metamorfose van Miranda en de uitgebreide Nike+ test.



Het Rode Veters team

Maart:

Vaste prik in maart, de 20 van Alphen, inclusief nieuw PR , Rob Veer ontmoeting en het het RR – open huis. De maand van de laatste voorbereidingen op mijn marathon voor KWF kankerbestrijding en het uitgebreide artikel over Martine in het AD


Rob Veer
Met broeder Richard bij onze Coach Rob Veer,
die verstandig achter de hekken blijft staan


April

Een maand met zeer gemengde gevoelens: Het overlijden collega’s Cock en Mart. De maand waarin mijn digitale collectebus werd geopend tbv de kankerbestrijding, het Alphens Nieuwsblad uitgebreid schreef over mijn sponsorloop en natuurlijk de bloedhete en loodzware marathon van Rotterdam samen met haas Koen. Deze marathon kende ook nog een primeur: Live Tracking


Rotterdam Runners
Een aantal van de bloggers die de hitte in R’dam trotseerden

Mei:

Bezoek uit België, ¤ 3500-,– voor de KWF kankerbestrijding, Garmin Writing bij Steve Runner en een niet al te snelle maar wel gezellige IJsselsteinloop


3500 euro
¤ 3500,- voor de kankerbestrijding

Juni:

De maand van de warme halve marathon van Leiden, een ochtendloop langs het IJsselmeer na 3 uur slaap en te veel baco’s, een regenachtige maar snelle Midzomernachtcross en weer een dure tankbeurt


Rinus bij MZNC
Met Rinus in de Regen, op naar een PR op de 10KM

Juli:

In deze maand staat er ICE op de borstband, heb ik een wedstrijdlicencie, loop ik met diverse pijntjes rond en laat mij loop analyseren, bestaat RunningRonald.nl 2 jaar, maak ik een lekker rondje door Emmen en wordt het brandblussen bij Geert in Muizen.


Brand in Muizen
Geert en RR, Muizen in rep en roer

Augustus:

De maand van de Polderloop waarbij ik Tanja mocht hazen naar een geweldig nieuw PR op de 10KM, de vakantie naar Lectoure (F) met niet al te best weer en ook nog autopech. Een maand waarin ik mij zorgde maakte over een blessure die de najaarsmarathon dwars zou gaan zitten en waarin de Nike Free is getest.


Tanja
Kanjer Tanja helemaal joepie met haar mega PR

September:

De maand waarnaar ik een jaar lang heb toegeleefd, met daarin: de laatste lange duurloop voor mijn 3e marathon, de eerste (en laatste?) audioblogpost over SportsTracker op de Nokia N95, de eerste dag in Berlijn, de avond voor M-dag met een verrassingsteam uit Nederland en natuurlijk: De Marathon van Berlijn!


Berlijn Finisher
Zonder problemen 3:44:59 in Berlijn!

Oktober:

Een ontmoeting met een dreamteamlid, de Kick the couch 5K van Steve Runner’s Phedippedations – World Wide Half Marathon, De Everest Marathon van vriendin Eshter en de operatie van Miranda. Oktober was ook de maand van grote problemen op mijn weblog. Hulp kwam van een onbekende maar wel reddende engel, eh expert, Appie en ook nog de bijzondere Weerstandsloop om 02:00 ‘s nachts.


Weerstandsloop
De weerstandsrunners

November:

De maand begon met de New York City Marathon 2007. Heerlijk nagenoten van een jaartje terug. Daarna het snelle werk, een supertijd en dus PR op de 15KM tijdens de Zegerplasloop, gehaasd door Richard.
Verder een ranzige duurloop, de Garmin Forerunner 50 test, mijn nieuwe Asics en rekenwerk voorafgaande aan intervaltrainingen.


supersnelle 15KM
Lekker snel op de 15KM

December:

Wat een berichtje over Google rating los kan maken, een zakentripje naar Cyprus met natuurlijk een hardlooprondje Nicosia en geweldige nieuw PR op de halve marathon tijdens de Linschotenloop, een nachtbezoek aan de SEH en Buffs uit België


Actie in Linschoten
3 minuten van mijn halve marathontijd af

2007… een bijzonder jaar!

Zojuist de laatste training van 2007 gehad, uurtje op gevoel. Morgenavond mijn laatste post van dit jaar en mocht je die missen, alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst!

>