Be More Ultra Tour promotie en meer

Vandaag even van alles wat:

Klik op het plaatje om het AD artikel te lezen

Laten we beginnen met leuk Be More Ultra Tour nieuws:
Het AD groene hart, het grootste lokale dagblad van Alphen, heeft afgelopen maandag een leuk stuk gepubliceerd. Verder heeft mijn AAV trainer Ruud de actie nog even extra onder de aandacht gebracht bij de clubleden en ook op het AAV’36 prikbord hangt nu de BMUT info. Een van de AAV’36 leden die ook in de Roadunners 1 zit, John Bouwens, loopt alle 5 de etappes van 50KM! Nog zo’n bikkel die 250KM in 5 dagen gaat afleggen.

Verder heeft Mrs. RR het avondeten en het ontbijt voor de BMUT teamleden die in huize RR overnachten. Op zaterdagavond 27 en zondagochtend 28 maart wordt er in ieder geval goed en voedzaam gegeven. Dit alles is gesponsord door Ten Brink Foodretail – Alphen aan den Rijn. Niet voor niets de beste supermarkt van Zuid Holland

Ten Brink Foodretail sponsort Be More Ultra Tour

Gisteravond geen hardloopdingen gegaan maar een avondje uit.. ja, ook dat doe ik nog wel eens 🙂 Van T-mobile had ik nog twee VIP kaartjes liggen voor Tuschinski in Amsterdam. Nu komt ik niet zo veel in A’dam, (behalve als een blonde spring-in-het-veld met mij wil hardlopen) laat staan in een bioscoop. Collega Nina had mij een paar dagen geleden uitgebreid verteld over de film Avatar 3D. Zelf had ik niet echt een beeld bij deze film. Voor mijn gevoel was het een leuke film waarbij er wat computerwerk bij is komen kijken maar na haar uitleg was ik wel benieuwd geworden. Snel op de site van Tuschinski gekeken en hij draaide daar nog 2 dagen. Oma gebeld, die wilde wel oppassen en gisteravond naar A’dam centrum vertrokken. Eerst even lekker aan de steak en de straat overgestoken naar Tuschinski. Geweldig om te zien hoe het theater uit 1921 nog praktisch in dezelfde staat is gebleven. Heel heel mooi.

Tuschinksi theater

Ready for 3D action

VIP stoeltjes op het balkon opgezocht, drankje erbij, 3D bril op en kijken maar. De film duurt 161 minuten maar die waren voorbij voor je het wist. Op de Pathesite staat te lezen:
In de epische actie-avonturenfilm Avatar neemt James Cameron, de regisseur van ‘Titanic’, ons mee naar een spectaculaire nieuwe fantasiewereld Op de verre maan Pandora, vertrekt een held met tegenzin op een missie naar verlossing en ontdekking wanneer hij een heldhaftige strijd aanvoert om een beschaving te redden. Cameron kreeg 14 jaar geleden het idee voor de film, toen er nog geen technologische mogelijkheden waren om zijn visie in beeld te brengen. Nu, na vier jaar productiewerk, biedt Avatar een nieuw soort cinematische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.

Nina heeft niets te veel gezegd… man… wat een film en dan ook nog in spectaculair 3D. Ik ga er niet te veel over schrijven.. Avatar is een mix van avontuur, fantasie, helden, drama en liefde in een wereld van hele bijzondere flora en fauna.. Het is lang geleden dat ik zo’n goede film heb gezien… Avatar 3D is een aanrader.

Avatar 3D, een aanrader! Foto: Pathé theaters

Vanavond ook weer een leuke avond. Lekker getraind bij AAV’36. 500 en 250-metertjes op tempo en na afloop aan te koffie met taart ivm de verjaardag van roadrunners 1 Deborah en Alwin. Natuurlijk nagekletst over het loopfeestje van afgelopen zondag, de 20 van Alphen en Be More Ultra Tour weer extra gepromoot. Leuk om te merken dat er steeds meer lopers toch wel denken om (een stuk van) de etappe van Alphen aan den Rijn naar Hilversum mee te lopen. Doe mee, en loop mee voor Be More. Het wordt echt leuk!

Zaterdag is het volgende feest, in Kampen, 32KM lopen met lokale held Kees… ik kijk er nu al naar uit!

>