Angstige momenten
stoeprand

Gisteravond liep ik richting de Albert Schweitzerbrug voor een hoogte- verschilloop. Deze brug heeft een behoorlijk oplopend vlak zo’n 300 meter.
De bedoeling was om 10 keer de brug op en neer te rennen maar na de vijfde keer ging het behoorlijk mis..
Terwijl ik in stevig tempo de brug omhoog liep kwam een fietser mij tegemoet en ik kon twee dingen doen, naar rechts uitwijken of de stoep op.. ik koos voor het laatste maar zette mijn rechtervoet verkeerd op de stoeprand..

aahhh.. mijn enkel sloeg dubbel… het enige wat ik kon uitbrengen was een keiharde “FUCK!!!
Op dat moment zag ik in een ‘splitsecond’ het hele New York avontuur aan mij voorbijgaan… letterlijk.. Ik ben direct gestopt en naar huis gewandeld. Koelen met de bekende cooling gels.

Naar bed met een wamte gel, kousen aan, lekker warm.. midden in de nacht werd ik wakker.. opnieuw spookte vanalles door mijn hoofd.. ik moet gaan staan, hoe voelt het, moet ik weer koelen.. werd gek van mijzelf.. had het warm…

Vandaag heb ik bij JVC ook extra gekoeld.. gelukkig is mijn enkel niet dik en het voelt aan beter aan dan vanochtend. Ik wacht even af hoe het morgen voelt anders gaat de training van dinsdag naar woensdag.
Ik blijf positief, dit is iets van tijdelijke aard maar balen is het wel…

De trainingen zal ik nu zeker wat voorzichter uitvoeren en ook zal ik geen gekke dingen doen.. moet wel in vorm blijven natuurlijk… het is immers nog maar een dag of:

40:

40
De Nederlandse top 40,
een TV-programma waar ik echt even voor ging zitten.

Bekijk hier de eerste uitzending: 8 april 1988, Veronica, Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen van Inkel.

>