Webloggerssteunpunt Rotterdam Marathon


20080413-steunpunt.jpg
Het steunpunt op de Boezemstraat

Net als vorig jaar zal het Bloggersteunpunt voor de Marathon van Rotterdam zich bevinden op de Boezemstraat ter hoogte van de Talma School en het cafe Oke. Dit punt is net voor het 30KM verzorgingspunt en op de terugweg van de Kralingseplas staan we aan de overkant van de weg. Je zit dan ongeveer bijna op 39KM. Bekijk het maar eens goed hieronder op Google Streetview

Ja, die boom links is dé boom hierboven 🙂Grotere kaart weergeven

20090329-blogsteunpunt.jpg

Petra en M@urice zullen zeer waarschijnlijk zich ook melden bij het verzamelpunt van de lopers voorafgaande aan de marathon bij het Politieburo op de Doelwater 5. Hier over lees je alles bij Martine. Wil je een persoonlijk drankje op 30 of 39KM geef deze dan mee aan Maurice of Petra met daarop een duidelijke sticker met je naam. Doe eventuele gelletjes aan het flesje vast met een elastiekje en wij zorgen er voor dat het klaar staat op het bloggerssteunpunt!


20080322-blogbord.jpg
We zie je op 29km in de Boezemstraat!

Ik zal er voor zorgen dat er een tafeltje op de Boezemstraat staat met daarop: water, Extran en Aquarius alsmede wat banaantjes. Hierbij gelijk een verzoekje aan de bloggers die het bloggerspunt komen versterken. Parkeer in de Rusthoflaan en loop dan een stukje terug richting het steunpunt. Neem water en een paar flesjes van de twee genoemde sportdranken mee. Ik regel voldoende bekers en er ga er voor zorgen dat het Bloggerssteunpunt niet te missen is!!

Heel veel succes voor alle bloggende deelnemers en wij zijn er! Voor jullie allemaal!! Natuurlijk mag de niet blogger ook een drankje pakken .. maar niet allemaal aub!!

Wil je het filmpje van het bloggersteunpunt van vorig jaar zien klik dan hier

>