Hardlopende loodgieter

We hebben een nieuwe koelkast/vriezer. Zo’n mooi Amerikaans model met ijsmaker en watertap. Echt een stoer ding! Eén probleem, het waterslangetje was net twee meter te kort en er moest dus een nieuw kraantje ergens in de keuken worden geplaatst om de koelkast van water te voorzien. Nu is uw webmaster redelijk goed in hardlopen, heeft best wel verstand van computers en ook behoorlijk wat kaas gegeten van audio/video apparatuur maar loodgieter? Nee, niet echt.

Mijn laatste loodgietactie was de stortbak, 3 oktober 2006… tenminste, voor zo ver ik het kan terugzoeken (toch handig zo’n weblog) maar vandaag het betere werk (althans voor mij dan): roodkoperen buizen, waterkraan, knie knelstukken, zadels en een T stuk…. het is onvoorstelbaar maar na een uurtje klussen werkte alles. Er kwam water uit de nieuwe kraan zonder te lekken in of bij de leidingen. Ongelooflijk, en dat voor iemand met twee linkerhanden. Wel jammer eigenlijk wat ik had deze “loodgietster” in geval van grote problemen kunnen bellen…


Loodgietster
Jou heb ik niet meer nodig… als loodgieter dan…

O ja, er moest natuurlijk ook nog getraind worden:


Vanavond een uur in Z2 (hartslag 143-153). Het ging lekker maar de rechterenkel blijft, zeker in een wat hoger tempo, zeuren. Donderdagavond toch nog maar even langs Lafoot om Ad, de orthopedisch schoenmaker even naar mijn zooltjes te laten kijken.
De loop van vandaag: 1:10 uur, 13,51KM, 5:13min/km gemiddeld, 1049Kcal, 149bpm gemiddeld.

Morgen een rustig dagje. We gaan met vrienden van ons en wederzijdse kids naar Het Speelparadijs in Hoofddorp, een groot overdekte kinderspeelhal. De gebruikelijke route door Nieuw Vennep die we met auto erna toe afleggen nemen we deze keer niet. Morgen wordt de Haarlemmermeer marathon daar gehouden. Ik wens alle deelnemers waaronder Hans en Frank heel veel succes. Weblogkanjer Claudia, voor haar een home-town marathon, zal zeker een podiumplek gaan veroveren!

>