De 1/20ste van Alphen
De 20 van Alphen a/d Rijn

12 maart gaat dé hardloopwedstrijd van Alphen a/d Rijn van start. Ik kan als echte Alphenaar, nou ja, eentje van de laatste 14 jaar dan..
Ik kan natuurlijk niet ontbreken maar voor dit jaar heb ik besloten om niet de 20KM maar de 10KM te doen. Het lijkt mij verstandig om één maand voor de Marathon van Rotterdam niet een 20KM wedstrijd te doen.. omdat ik dan mijn allerbeste tijd van Leiden wil verbreken en wellicht te veel zou geven wat nadeling kan zijn voor Rotterdam. De andere reden is dat ik voor een nieuw PR ga op de 10KM. Mijn eerste hardloopwedstrijd was die 10KM van Leiden op 13 juni 2004 en ik heb daarna geen 10KM wedstrijden meer gelopen. Waar kan ik dan beter een nieuw PR vestigen dan in mijn eigen woonplaats?

Eigenlijk loop ik die dag 11KM. De basisscholen doen ook mee aan de 20 van Alphen.. dat wil zeggen aan loopjes van 1, 2,5 of 5KM. Als ik Wouter (4) zo gek kan krijgen loop ik 1KM samen met hem. Miranda heeft vorig jaar aan Michelle beloofd dat zij met haar de 1KM zou gaan doen.. dat wordt trainen voor Miranda…ze houdt helemaal niet van hardlopen 😉 Meer over haar training lees je op haar weblog.

Verder zit ik morgen om 08:10 bij de Fysio… ik ben benieuwd wat hij allemaal aan mijn enkel gaat doen.. ik wil weer lopen!! ahhh en grrr

>