Pijntjes…. en meer..

Pijn.. waar? In mijn hart, in mijn portemonnee, of in mijn benen… het laatste.. in mijn rechterbeen om precies te zijn. Mijn rechterenkel (mijn altijd al zwakke plek) en rechterkuit voelen de laatste tijd niet lekker aan…


20090709-pijnvoet.jpg

Dinsdagavond wilde ik toch nog een stuk van de herdenking van Michael Jackson zien maar er moest ook nog getraind worden…. Mijn tranen had ik al laten lopen bij het nummer: “You are not alone“, dat nummer grijpt mij erg aan… En zo ging ik om 21:25 ging naar buiten voor een pittige interval van 10 x 2 min in Z3-4 met 2 minuten herstel. De 2min gingen in 15,6km/u gemiddeld en zo werd er in deze training van 1:15 uur toch weer 14,6KM gelopen. Deze training ging redelijk soepel maar toen ik woensdagmiddag van JVC naar huis liep ging het toch niet helemaal van harte…13,1KM in 1:04 uur maar pijntjes overal.

Deze ochtend liep ik weer terug naar JVC. Een halve liter drink ontbijt naar binnengewerkt maar toen bedacht ik mij dat ik geen sportdrank in mijn tas had gestopt die nu bij JVC stond… mmm.. in een plastic zakje stopte ik 9 scheppen Born met Peptopro. Dat zag er wel heel raar uit. Als je met zo’n zakje van 200 gram wit poeder zou worden aangehouden… hoe leg ik dat uit aan oom Agent? De loop naar JVC ging rustig maar toch ook nog wat gevoelig.


20090709-2000.jpg
Beetje te late APK voor mijn zooltjes

De oorzaak kan heel goed aan mijn zooltjes liggen. Ik heb echt te lang gewacht om naar Herman bij La Foot in Hilversum te gaan en die schrok ook van mijn zooltjes waar al 2000KM op stond.. mijn vorige zooltjes waren zelfs nog beter met 1300KM op de teller. Die laatste gebruik ik nu even totdat mijn nieuwe zooltjes binnen zijn.

Inmiddels heeft een nieuwe orthopeed zijn weg gevonden bij La Foot. Oosterbaan Orthopedie uit Alkmaar. Arnoud, orthopedisch schoentechnicus, nam een “blauwdruk” van mijn voeten en soort mal. Ik moest mijn voeten laten zakken in een soort bedje van schuimrubber wat gebruikt wordt om de juiste “inlay” te fabriceren. Binnen twee weken heb ik mijn nieuwe zooltjes… Oosterbaan is (bijna) elke week aanwezig bij La Foot, een afspraak maken is wel nodig. Als je zelf klachten hebt tijdens het lopen kan het zeker geen kwaad om eens een bezoekje aan La Foot te brengen!


20090709-voorthuizen.jpg
Knallen naar een nieuw PR?

Dit weekend staat er een 2,5 uur duurloop op het programma.. ben benieuwd hoe die zal verlopen… en oh ja, heb toch nog een leuke 10KM wedstijd kunnen vinden: A.s. woensdag zal ik om 18:00 uur starten bij het Loopfestijn in Voorthuizen… ook daar ben ik benieuwd hoe het zal gaan, in ieder geval zal ik Rik een paar flinke trappen gaan geven zodat hij rond de 34 min zal eindigen 🙂

>