Laatste loodjes/loopjes voor de 24 uurs

Zaterdag moeten we aan de bak. Roparun team 236, weRUNtogether.nl zal deelnemen aan de 24uurs estafette loop in Steenbergen. Zaterdag vertrekken we met de eerste groep lopers (Frits, Esther, Ronald en RR) richting Noord-Brabant en lopen dan van 15:00 uur tot 20:00 uur.


20090505-24uurs.png
Bijna klaar voor Steenbergen

Team 1 mag dan even rusten als Team 2 (Richard, Rob, Nathalie en Wouter) het overneemt. Het slapen kan in de sporthal dus luchtbedje en slaapzak gaan mee.. daarna wordt het tijd voor het echte nachtwerk als Team 1 weer aan mag treden voor de loop van 01:00 tot 06:00 uur. Nu lopen wij de 24uurs in estafettevorm maar er zijn ook mega-bikkels die solo lopen zoals dé ultraloper onder de bloggers: Jan van den Erve en ook Gert Jan van der End. Beiden gaan voor de 6 uurs solo. Wie is er nog meer bij dit weekend?

Vanavond een kort loopje, morgenavond nog een lange, als het lukt op het strand en dan op naar Steenbergen.


20090505-Midnightrun.jpg
Spooky and Creepy midnightrun….

Mocht je ook zin in een nachtelijke loop maar zoek je die wat korter, een uurtje bijvoorbeeld, gaan dan naar Amsterdam! De Nike Running Club heeft 6 succesvolle weken achter de rug en gaat nu zijn deuren in Amsterdam sluiten. Nike stopt op een waardige manier de Running Club in onze hoofdstad met een Spooky Midnight Run. Ben je geen watje en durf je wel om 00:00 uur het bos in te gaan, meld je dan aan via runningclub@nike.com. Het is de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei. Meer info op de site van de Nike Running Club

>