Coolste startnummer … en meer!

In de 6 jaar dat ik nu hardloop heb ik al met heel veel startnummers rondgelopen maar nog nooit heb ik zo’n mooi startnummer op mijn shirt mogen spelden. Volgende week zondag is het zo ver. Deze keer ga ik niet kijken bij de Rotterdam Marathon maar ga de halve marathon lopen in Den Helder. Iets waar ik nu alweer naar uitkijk. Een mooie halve marathon door de straten en langs de forten van Den Helder.

Zo mooi krijg je ze maar zelden

En ja, ik weet het, zo’n nummer schept verwachtingen maar ik was niet van plan om een PR te gaan lopen in Den Helder. Die staat gepland voor de Halve van Leiden op 15 mei. De bedoeling is dat ik 1:30 uur ga lopen in het noorden van Noord Holland dus wil je aanhaken, no problem!

En nu ik toch je aandacht hebt: Weet je dat de Roparun er weer aankomt? Team 247, Tref en Co zal zeker weer een opvallende verschijning zijn tijdens deze non-stop loopestafette van Parijs naar Rotterdam aankomende pinksterweekend. Door met ons team een mooie prestatie te leveren proberen wij op die manier geld binnen te halen voor kankerpatienten.
Wil je ons helpen met een kleine bijdrage? Alles wat we ophalen is voor de stichting Roparun die vele goede doelen steunt. Zie hier een overzicht

Je hebt ‘m vast al zien staan op mijn weblog, de donatieknop. Er zijn vele manieren om ons on line te helpen, bijvoorbeeld via iDeal of machtiging. Je kunt al vanaf € 1,30 anomien doneren met één telefoontje. Het kost je maar een minuutje van je tijd.


Namens Tref en Co dank voor je donatie!! We waarderen het zeer en we maken er een mooi hardloopfeest van voor het goede doel!

>