Google Alerts, reuze handig!

Sinds de het bericht van 11 januari over de Mixmeister is het even stil geweest met de computertips.

Vanavond weer een reuze handige… niet echt een nieuwtje meer waar wellicht bij een paar van jullie nog niet bekend: Google Alerts


Google Alerts
Altijd op de hoogte met Google Alerts

Als je wilt weten of er nieuws is over een bepaald onderwerp, persoon of club kun je natuurlijk elke dag op Google snuffelen maar zou het niet handig zijn als je gewoon een emailtje krijgt met daarin het laatste nieuws over jouw keuzes en de link naar die betreffende site?

Dat kun je heel gemakkelijk instellen met Google Alerts!

Op de Google Alerts pagina stel je in over welke onderwerpen je een bericht wilt ontvangen en wanneer: als het gebeurt, één keer per dag of één keer per week en naar wel emailadres je de melding wilt hebben… dat is alles!

Het enige wat je nodig hebt is een Google Account die je gratis en zonder vrees voor spam of andere ellende kunt aanmaken op dezelfde pagina.

Reuze handig als je op de hoogte wilt blijven over al het nieuws betreffende Paula Radcliffe.. om maar even een voorbeeld te noemen. Gebruik bij een zoekopdracht die uit meerdere woorden bestaat de bekende aanhalingstekens, dus in dit geval “Paula Radcliffe” .
Anders krijg je het nieuws over alle Paula’s en Radcliffen

Al je alerts kun je na het aanmaken heel eenvoudig wijzigen of verwijderen.

>