Basica in Berlijn

Volgens de laatste tussenstand voor mijn eindtijd voorspelling zal ik in Berlijn tussen de 3:40 en 3:50 gaan lopen…


!++6++!

Natuurlijk mag je nog steeds je eindtijd voorspelling doormailen en meedingen naar een prijsje!

Basica

De weersvoorspelling voor zondag is goed. Half bewolkt en een graad of 17. Ideaal loopweer. Toch is er een onzekere faktor. De sportdrank die bij de “Verpflegungspunkten” wordt uitgedeeld is het (voor mij) onbekende Basica. Normaal gesproken loop ik met Aquarius of Gatorade… onderweg wordt er natuurlijk water uitgedeeld maar ik geef de voorkeur aan sportdrank. De flessengordel gaat dus mee en de vriendin van JVC collega Dick staat langs de kant als mobiele drankpost… reuze handig. Ben wel benieuwd wie er van jullie ervaring heeft met Basica.

Ook opvallend is dat er in Berlijn geen sponzen of bekertjes met daarin sponsjes worden uitgedeeld. Met het oog op het milieu krijg je bij je startbewijs één spons. Deze zul je, als je er gebruik van wilt maken, de hele marathon bij je moeten houden. Bij de drankposten zijn containers waar je je spons in nat kunt maken…

6 tagen

Of ik meeloop in de Frühstückrun weet ik nog niet zeker… misschien slaap ik wel lekker uit op zaterdagochtend… voorlopig gaat de countdown gewoon door en is het aantal dagen te tellen op één (bijzondere) hand. Gisteren heb ik de laatste tempoloop voor de marathon afgewerkt , morgen nog een half uurtje en daarna wordt er niet meer gelopen tot dat ik in Berlijn ben….

Morgen weer meer nieuws…

>