Duurloop en helpdesk

Gisteravond was de gebruikelijke zondagduurloop. Deze keer met een kleine variatie. Na 14:30 minuten even 30 seconden sprinten en dan weer 14:30 minuten verder om zo 2 uur vol te maken. Lekker door de weilanden langs de N11 met een mooie zonsondergang als traktatie.


N11 sunset
Sunset bij de windturbines langs de N11

Het lopen ging lekker en ik was maar wat blij dat ik extra sportdrank (totaal 1,5 liter) had meegenomen. De temperatuur was bij de start om 20:30 nog dik 25 graden. Mijn rondje in Alphen heb ik vol gemaakt met een tochtje langs de Heimanswetering (een kanaal naar Amsterdam) wat de loop precies op 2 uur deed eindigen. Altijd wel een kick om zo’n lange loop zo uit te kienen dat je exact op tijd weer thuis bent.

Data van de loop: 21,87KM, 5:53min/km, 10,2KM en 1771Kcal. Hartslag nnb want ik denk dat mijn batterij in de borstband aan vervanging toe is. Ik liep regelmatig met een hartslag van 90bpm… sorry, maar zo’n getrainde atleet ben ik nou ook weer niet.

Vandaag is RunningRonald sr, ofwel Piet Meijer, mijn pa, jarig. Hieperdepiep! 74 jaar alweer en nog steeds lekker aan het computeren. Gisteren hebben we het gevierd en hem met z’n allen een all-in-one printer gegeven maar toe ik die wilde aansluiten gaf zijn windhoos, eh.. windows computer bijna de geest. “Ja, hij doet de laatste tijd een beetje vreemd” zei mijn pa… ja, dat zie ik. Ik kreeg regelmatig het gevreesde Blue Screen of Death. Straks ga ik maar proberen of ik zijn PC weer tot leven kan wekken…


zondagloop
De route van gisteren door Alphen, Hazerswoude, Koudekerk en Woubrugge

>