Nog meer plannen… 1e Marathon 2010 / Bloggershappening / Roparun

Tja, dit wordt een bericht met van alles wat: Eerst maar even de training van vanavond. Dat was een kort loopje van 52min. De 9,5KM gingen in een ontspannen tempo van 5:30min/km gemiddeld. De hartslag hierbij was 133bpm. Een prima resultaat. Zondag beginnen de duurloopjes weer en ook nu ga ik weer proberen deze zondagochtend vroeg te doen. Er moet tenslotte weer getraind worden voor de volgende marathon, 8 november op Terschelling

Over de marathon gesproken: sommigen wisten het al maar na vanavond weet iedereen het: Mijn eerste marathon in 2010 wordt de Midwinter Marathon in Apeldoorn op 21 februari. Een marathon die al langer op mijn lijstje “te lopen marathons” staat. Eens kijken of ik daar net zo’n stunt kan uithalen als collega loper/blogger Mark de Boer daar twee jaar geleden deed.


20090925-midwinter.jpg

… maar tussen de Berenloop op Terschelling en de Midwinter Marathon in hebben we ook nog een bloggershappening! Een oproep aan alle bloggers, en dan met name aan <%popup(20090919-weblogs.jpg|600|473|de bezitters)%> van zo’n mooi, wit, hardlopende bloggersshirt: Wat zou het mooi zijn als jullie allemaal zouden meelopen op de halve marathon (of 10km) van Linschoten. Deze supergezellige loop op de zaterdag voor Kerst is een aanrader! Vlak parcours, dus snel door de mooie landelijke omgeving van Linschoten (vlakbij Woerden, provincie Utrecht) . Komt allen naar de Linschotenloop en houdt 19 december 2009 vrij in je agenda!


20071103-linschoten.gif

And last but not least: De RopaRun voorbereidingen gaan weer van start. Het was nog even onduidelijk maar vanaf vandaag mag het wereldkundig worden gemaakt. Team 236, weRUNtogether.nl zal ook in 2010 deze geweldige estafette-run van Parijs naar Rotterdam gaan maken waarbij er zo veel mogelijk geld zal worden opgehaald voor kankerpatiënten… en uw webmaster loopt ook weer mee in dit team!


20081026-weruntogether.jpg
20090602-finishRR.jpg
RopaRun – Een avontuur voor het leven

En zo staan er drie hardloop-evenementen in dit bericht waar ik onwijs veel zin in heb!! Wat hebben we een mooie hobby he?

>