Lekker warm in Rotterdam

Om te beginnen: Ik wil iedereen heel hartelijk danken voor de steun en haar/zijn medeleven naar aanleiding van het overlijden van Cock. De vele reactie’s zijn hartverwarmend en zeker ook een steun voor Cock’s naasten, zoals te lezen is in die reactie’s. Ik ben het gisteren door alle emoties vergeten te vermelden maar natuurlijk wens ik ook Cock’s familie en alle andere naasten veel sterkte toe.

Na het trieste bericht van gisteren probeer ik de draad weer op te pakken met wat luchtiger nieuws: nou ja, luchtig, zeg maar gerust heet!

zon in Rotterdam

De weervoorspellingen voor zondag zien er niet goed uit, dat wil zeggen, voor een strandbezoek of een een BBQ is het lekker maar een middagtemperatuur van 20 tot 25 graden is bepaald geen marathonweer.

Loopcoach Rob stuurde vandaag al een mailtje rond om rekening te houden met een windstil parcours en oplopende temperaturen. Voorgenomen doelen moeten bij gesteld worden. Nou ok, ik wilde 3:20… dan maar 3:30 toch?

Martine heeft het in Uruzgan, met 35 graden in die zandbak zeker een stuk zwaarder. Mijn wedstrijdshirt wordt in ieder geval aangepast door naai-atelier Mama “kroepoekje” Meijer. De mouwen worden resoluut afgehaald…

Morgen nog een 30 minuten training en zaterdag staat er 20 minuten losjoggen of niets doen op het programma…mmm…. daar ga ik nog even over nadenken.

>