Open Huis – update

Zondag, na de 20 van Alphen is er, zoals bekend open huis in Huize Meijer.

De hefbrug van Alphen a/d Rijn

Even wat tips over hoe het beste in Alphen te komen: Neem met de auto bij voorkeur de N11 vanuit de richting Leiden of Bodegraven, neem de afslag Archeon. Rijd deze uit tot je de hefbrug ziet en ga vóór de hefbrug, bij het hoofdkantoor van Zeeman naar rechts richting het NS station. Bij het station word je door de vele verkeersregelaars wel naar een parkeerplek gedirigeerd. De mensen die met de trein komen kunnen vanaf de voorzijde van het station links afslaan en in 10 minuten lopend het stadhuis bereiken. In het stadshuis kun je je (aan)melden en omkleden. De start van de 20KM is om 13:30, de 10KM start om 14:10.


20 van Alphen

Ik stel voor dat we om 15:45 verzamelen op het plein bij het stadhuis. (voor de ABN AMRO bank) om daar vandaan richting mijn huis te vertrekken.. Ik zal mijn auto ook bij het NS station parkeren.

wie zijn erbij?


Voor zover bekend: Petra, Richard vd K, Richard L, Jimi, Bjorn,
M@urice, Gert , Rinus en NYCM maatje John

Linda, Michelle en Wilbert hebben helaas af moeten zeggen voor de 20 van Alphen.

Ben ik je vergeten te vermelden.. geen nood, natuurlijk ben je welkom!

Mocht je op eigen gelegenheid naar mijn huis willen komen, ook goed. Aangezien er een hoop wegen nog afsloten zullen zijn is het handiger om de randweg van Alphen te nemen. Ga vanaf het station terug richting de hefbrug. Ga die brug over, daarna bij de stoplichten naar links en volg de borden richting Amsterdam. Ga na het Shell tankstation naar links Alphen weer in en neem de tweede stoplichten rechts het Oude Ambacht in, aan het einde naar rechts de Zadelmaker op.

Helemaal aan het einde op één van de laatste even nummers woon ik.. geen paniek, het is niet te missen. De vlag hangt uit!


N207
Klik <%popup(20070309-randwegAadR.jpg|828|892|hier)%> voor een vergroting.. let niet op het kronkellijntje..

De mensen die met de trein komen worden natuurlijk weer terug gebracht naar het station… oh ja, tip: houd je aan de snelheid. De Eisenhouwerlaan, de weg richting de Zadelmaker staat vol met flitskasten die ook bij snelheden boven de 50 een foto’tje maken!

Tot zondag in Alphen aan den Rijn!!

>