RopaRun 2011 met Piraten en ontsnapte vreemde vogels

Hallo! Welkom op mijn running-weblog! Op RunningRonald.nl zal ik regelmatig verslag doen van mijn hardloopbelevenissen en alles wat daarbij hoort. Op deze manier hoop ik een beetje van mijn passie, het hardlopen, met jou te mogen delen.

Ik heb mijn welkomtekst tijdelijk aangepast in verband met de Roparun actie waar team 247 – Tref & Co mee bezig is.

Vreemde vogels zijn op de vlucht richting Parijs

Het gaat nu echt op schieten! Volgende week zaterdag gaat de Roparun 2011 van start! 275 teams die zich in estafettevorm hardlopend van Parijs naar Rotterdam zullen voortbewegen, non-stop! Op dit weblog hebben jullie al kennis kunnen maken met team 247, Tref & Co die elk jaar weer ‘duidelijk’ aanwezig zullen zijn.

2 jaar terug waren we de Ridders van de RopaRun. Vorig jaar vielen we op met onze retrokleuren, flashy beenwarmers en andere bling bling. Dit jaar zijn Tref en Co de piraten van de RopaRun! … maar dat is nog niet alles… behalve de roparun-papegaai (want ahrrrr, wat is een piraat zonder papegaai?) gaat er nog een vreemde vogel meelopen in ons team!

Even een stukje van de weblog: www.FrankRoadrunner.tk

Het Roparun team van Tref&Co heeft de vreemde gewoonte om erg opvallend aan de start te verschijnen. Liefst ook bij het passeren van de gezellige plaatsjes in België en Nederland. Hoe gekker hoe beter. Het thema van dit jaar is “Piraten” en daar past de papegaai van Ronald prima bij. De loopsnelheid van een papegaai is natuurlijk dramatisch en daarom hebben we ook een wat vlotter vogeltje aan ons gezelschap toegevoegd. Daar komt nog bij dat hij af en toe een stukje van het rennen over neemt zodat de lopers van Tref&Co even rust hebben. Alleen maar winstpunten dus. Hoewel… Onze gele vriend is wat lastig in de hand te houden, heeft zo zijn eigen normen en waarden en het woord ADHD komt hem niet vreemd voor.

De twee vogels zijn gisteren uit hun kooien in Vogelpark Avifauna gebroken en dit is door een voorbijganger op film vastgelegd. Een uniek moment… want deze vogels laten zich alleen zien tijdens de Roparun 2011 … mits we de 1000 euro halen. De teller staat inmiddels op iets meer dan 800 euro dus help ons, en help zo de kankerpatiënten.

Wil je deze uniek opname zien? beloof je dan dat je eerst 0900-HELPONS belt en zo € 1,30 aan ons team overmaakt? Natuurlijk mag je ook meer overmaken, klik dan op de sponsorbanner onder aan dit bericht. THANKS!!!

Stap 1 Bel 0900 – HELPONS (0900-4357667) – Wacht op de welkomboodschap
Stap 2 Toets na de pieptoon de volgende code in: 4152
Stap 3 Sluit uw donatie af door te drukken op: #

Nadat stap 3 is uitgevoerd wordt de verbinding automatisch verbroken. U heeft € 1,30 gedoneerd. Bovenstaande code is het lidnummer waarmee wij weten dat u 1 euro 30 via uw telefoon gedoneerd heeft aan Roparunteam Tref&Co. Roparunteam Tref&Co zal automatisch op de hoogte worden gebracht van uw telefonische donatie. Alvast bedankt voor uw donatie.



Let op de piraten tijden de RopaRun!


Wil je ons RopaRun team steunen? - Klik op de banner


Onwijs bedankt voor je steun en heb je vragen of een opmerking laat deze dan achter bij een bericht of ga naar het contactformulier

>