Op naar Berlijn!

Na alle droevige berichten op mijn weblog de afgelopen twee weken pakken we de draad weer op en gaan we weer verder met leuke berichten… nou, ik heb er wel één voor julie!

Tijdens de marathon van Rotterdam, zo rond de 30KM dacht ik maar één ding: “Nooit meer een marathon”.. maar hé, dat kan niet wat ik had mij al inschreven voor een nieuwe… eentje waar ik al een uur na de finish in Rotterdam alweer zin in had. Op 30 september zal ik deelnemen aan de:


34e Real Berlin Marathon

Berlijn !
40.000 deelnemers… het wordt gezellig druk

Net als New York, behoort Berlijn tot de Marathon Masters en is minimaal net zo massaal als New York. Het maakt mij niet zo veel uit. Ik ben nog nooit in Berlijn geweest en het lijkt mij geweldig om daar nog een beetje van de rijke geschiedenis van deze wereldstad op te pikken.

De oplettende RunningRonald.nl lezer had al gezien dat ik op 18 december 2006 al iets voor deze marathon had geschreven.. niet zo verwonderlijk, want op die dag heb ik mij dan ook aangemeld. Er is dus weer werk aan de winkel voor deze marathon… en zoals mijn coach Rob Veer schreef in zijn email van vandaag: 3 x is scheepsrecht!!

O ja, ik zoek nog wat leuke wedstrijdjes voor de maand mei, juli en augustus… nog tips?

>