Asics Gel Nimbus 9

Eindelijk.. ik heb ze… de Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) Gel Nimbus 9. Herman van Lafoot was zo aardig om ze met de post naar JVC te sturen. Ik kon het natuurlijk niet laten om ze even onder mijn pak aan te trekken wat er nou niet echt flatteus uit zag…


Asics Gel Nimbus 9

Natuurlijk moest vanavond er gelijk op gelopen worden maar toen ik mij ging omkleden bleef ik even op bed liggen en TV kijken…mmm.. onder het dekbedje is het wel erg warm… zal ik een lekker vroeg naar bed gaan? … Gelukkig won de endorfine verslaving het weer van de dekbedveertjes.

Buiten was het helder en 2,8 graden. Tijd voor de winter-extra’s zoals mijn winddichte en o zo sexy winteronderbroek, thermoshirt en handschoenen> Daarna hup, de donkere polderwegen op. Het heeft wel wat, het lopen in het donker waarbij soms echt even moet turen hoe de weg loopt. Na een kwartier ben ik wel op temperatuur en gaan de handschoenen uit en de mouwen van mijn jack omhoog. Het lopen op de Nimbus 9 is even wennen maar het gevoel is goed. Na 1:05 uur nog 5 versnellingen over 80 meter gedaan waarmee de eerste training op mijn nieuwe schoenen er op zit… mooi hé? Dat blauw… mijn lievelingskleur!

Data van de loop: 11,27KM, 1:05 uur, gemid tempo: 5:49 min/km, 931 Kcal en gemid. hartslag: 139 (Z1-2 training)

>