Uitgesteld verslag…
Maximale bedbelasting overschreden?

Vanavond een 90 minuten doorloopje gedaan… daarover morgenavond meer.

Ik moet nu nog een ander computerklusje doen en laat jullie even achter met dit verkeerdbord uit België… geen idee wat het betekent… wellicht dat ons mirakel Geert helderheid hierover kan brengen. Tot die tijd hou ik het even op maximale bedbelasting overschreden.

update: 11-12:
Gisteravond, toen ik mijn huis verliet vroeg een autobestuurder van Marokkaanse afkomst mij de weg naar de Mandenvlechter, een straat hier iets verderop. Na wat uitleg bedankte hij mij maar niet veel later, terwijl ik nog op GPS signaal wachtte, kwam hij mij weer tegemoet rijden: “Ik niet kan vind”… “Weet je wat”, zei ik, “Rij maar achter mij aan”. En in rap tempo liep ik naar de Mandenvlechter… Geen TomTom maar een RR?

De 1:30 uur duurloop ging op zich goed. Het eerste stuk had ik windje mee en dat ging lekker, terug, natuurlijk, de wind vol tegen en de snelheid was ver te zoeken. Sowieso gaan die Z1 loopjes van mij niet zo snel maar dit was dramatisch langzaam. Onderweg letterlijk nog een rondje om de kerk (van Ter Aar) en daarna maar snel haar huis.

Niet echt een bijzondere loop… maar als je de behoefte voelt: hier de data.

Verder nog: nieuw in hardloopweblogland:
Patrick uit Maassluis: lekkerlopen.punt.nl

>