Laatste training voor het Parijs-Rotterdam avontuur

Nog 17 dagen en dan begint weer het machtig mooie avontuur: De Roparun. De sportieve hardloopestafette van Parijs naar Rotterdam waarvan de opbrengt naar kankerpatienten gaat. Vorig jaar mocht ik het voor de eerste keer meemaken met weRUNtogether. Dit jaar wordt het feest met team 247, Tref&Co

Treffies Mark, Bouke, Rafael en Dick

Afgelopen maandag gingen we op pad. Een leuke route langs de Rotte waarbij we de laatste details konden doornemen, veel zwaaien naar alle mensen die ons nakeken en natuurlijke sterke verhalen vertellen. De runners hadden het naar ‘t zin: Rafael en Bouke zijn al ervaren Treffies en hebben al minimaal 3 x meegelopen in het Tref&Co roparunteam. De andere lopers zijn nieuwe treffies. Mark, onze karataka, is een verrassende loper. Ondanks weinig loopervaring ‘perst’ hij er moeiteloos 15KM uit in een pittig tempo. Deze karate-kid is een doorzetten. Dick, onze financiële wizard is niet alleen goed in het binnenhalen van sponsorgeld maar zeker ook een ervaren marathonloper. Als gids liep hij voorop en had er een stevig tempo in. Helaas ontbak onze allernieuwste aanwinst: Marjolein. Door een aantal spoedgevallen op haar werk als dierenarts i.o. kon ze helaas niet op tijd in Rotterdam zijn.

Marjolein is heel recent bij ons teamgekomen door het onlangs uitvallen van runner Gwenny. Voor de Be More Ultra Tour lopers is Marjolein geen onbekende. In deze 5 daagse loop voor het goede doel liep “onze” triatleet al 130KM mee. Dinsdag a.s. is het hele Tref&Co Team compleet. Dan wordt er de groepsfoto (in teamkleding) gemaakt bij één van onze hoofdsponsors en nemen we de laatste teamdetails door. Als er daarna nog tijd (en zin is) kan er nog worden gelopen met Marjolein en mij …. als een soort allerlaaste warming up.

Pinksternacht, zaterdag 22 mei, zal Tref&Co zo rond middernacht vertrekken vanaf een groot verzamelterrein in Parijs, samen met nog 274 andere teams!
Roparun 2010, het wordt nu alweer een avontuur voor het leven! Ik weet zeker dat deze lezers van RR.nl die ook meelopen in de Roparun er (weer) ONWIJS veel zin in hebben!!

De route van afgelopen maandagavond

Data: 14,92KM, 1:16 uur, 5:08min/km, 148bpm

>