Voorbereidingen voor Rotterdam

Vandaag kwam Harmen van TTSM naar JVC. Zijn autorit van Dodewaard naar Leiden kon ik live volgen via de TripTracker Sportsmate website… zo onwijs gaaf.

Na de technische uitleg van Harmen over de GPS ontvanger vertrok ik richting het WTC gebouw in Rotterdam voor het afhalen van mijn startnummer: 3337. Een man parkeerde naast mij en we vroegen tegelijk aan elkaar “weet jij waar het WTC gebouw is?” haha.. later sloten we aan bij een derde man (die de weg wist) en kwamen we de Marathon Expo binnen.


wtc Rotterdam
Het WTC gebouw aan de Coolsingel

Wat een walhalla!! Allemaal leuk, nuttig en vooral prijzig hardloopspul…maar wat een verschil in enthousiasme met New York. De vrouw (ik gok 160kg schoon aan de haak) die mij het startnummer overhandigde klaagde alleen maar over de drukte bij haar tafel. (er stonden twee mensen te wachten…) en ook de t-shirtdame kende de woorden “veel succes” blijkbaar niet.
Ik weet nog goed, de bejaarde man die mij in New York mijn startnummer overhandigde maakte een praatje met mij en wenste mij een hele fijne tijd in NYC en heel veel succes met de marathon… beetje jammer Rotterdam… Het publiek zal vast wel enthousiast zijn.

Bij de Expo sprak ik Karin nog even, vriendin van Martine. Karin, bekend van de RTP Dam tot Dam loop en doet mee in de Nike+ Marathon challenge.

Ik vertrok snel met mijn bag met goodies want om 15:00 uur moest ik bij de school van de kids zijn… en dat was maar goed ook, nu had ik geen tijd om mij te verlekkeren bij alle stands.


Rotterdam Shirt
Het hardloopshirt is erg mooi

Wil je niet weten wat er nog meer in de goodiesbag zit, lees dan niet verder..


In de tas, die mooi versierd is met een foto van de lopers op de Erasmusbrug, zit een warmhoud-zak.. niet echt nodig zondag, zweetbandjes.. wel handig, een kant en klare tussentijden-armbandje, verder wat cooling-gel, een plattegrond, een hardloopblad met hele mooie marathons in plaatsen waar je niet zo snel komt (nou ja, behalve Rencapy dan en mmm, spaghetti, die gaat zaterdagavond op!


Goodies bag
De Rotterdam Marathon tas

Morgen nog een laatste bericht op mijn weblog en daarna wordt het even stil tot zondagavond.. behalve op de Live Tracking site dan…

Nu even flink wat pannenkoeken naar binnenwerken, jammie. Vanavond op tijd naar bed.. want ze zeggen dat de tweede nacht voor de marathon belangrijker is de de nacht ervoor…

>