Lampie en Lampie, deel 2 (update)

**Update: 30 november: petjes, accu’s en bejaardenballen**

klik op: Lees hier meer

Ik kom tijd te kort… druk bij JVC, daarna thuis een beetje bijkomen, omkleden, lopen, douchen, mail checken… eigenlijk geen tijd meer om een bericht te schrijven..

Daarom maar een kleine teaser voor het bericht van morgen


Lampie
Wat heb ik nu weer aan mijn pet hangen?

maar ook.. wat gebeurd er als je je Garmin in je USB cradle legt maar vergeet uit te zetten…


bijna leeg
de spanning is er een beetje eraf…

Morgenavond meer… nu eerst maar even slapen

Het mysterie van het Petje…


Petje Pietamientje
Handig voor de donkere, koude winterdagen

Van Rinus, de welbekende Corus runner, heb ik een leuk petje ontvangen met daarin drie knoopcellen en twee heldere LED-lampjes. Dank je Rinus!

Het uurtje lopen in Z1-2 (137-147 bpm = 68%HR-74%HR) van gisteravond deed ik bewust langs een heel donker stuk. De lampjes kwamen goed van pas op de onverlichte plekken langs de Wijde Aa, zeker toen er weer een GEK zonder licht op zijn snorfiets kwam aangetuft. Hij schrok zich helemaal “de tandjes” toen ik plotseling mijn verlichting aan deed.. haha, net goed!

Onderweg naar de Wijde Aa, gaf mijn Garmin de geest.. nee, niet kapot, maar doodgewoon een lege accu. Als je je Garmin uitleest op je PC zorg er dan voor dat je je Forerunner uitzet als je klaarbent met de “transfer”. Je accu loopt sneller leeg dan dat je USB lader ‘m kan opladen.


Leeg

Na zo’n uitgeputte accu moet je ‘m wel langer dan normaal opladen. 24 uur is zeker geen gek idee!

Zojuist bij een uitvoering van Michelle geweest. Ze zingt in het kinderkoor van Collegium Voci en vanavond deed ze een uitvoering in een bejaardenhuis. Leuk om te zien hoe de senioren genoten van de kinderstemmetjes die liedjes zongen uit de tijd toen zij zelf nog zo jong waren.


Kinderkoor
Een hoog Coupe Grey gehalte

Tijdens de uitvoering viel mijn oog op een goed gevulde prijzenkast, links op de foto… apart… waar kunnen bejaarden zoveel prijzen mee winnen? Is het kantklossen, de 500 meter rollatorsprint of gebitwerpen… Nee, niets van dat. Het is Koersbal. Altijd leuk om te doen als hardlopen echt niet meer wil lukken als je 80 bent.

Ballen en zo
Het vooruitzicht voor gepensioneerde hardlopers?

Zelf hoop ik de komende 50 jaar nog lekker mijn hardloopschoenen te mogen gebruiken…

>