TT-Run 2011 – Commercial figurante gezocht

De Dagblad vh Noorden TT-Run, een bijzondere hardloopwedstrijd over het TT circuit in Assen. Op 4 april 2010 is de eerste editie van dit loopevenement succesvol van start gegaan. Op 24 april 2011, 1e Paasdag vindt de tweede editie plaats.

De DvhN TT-Run is de race van je leven. Je beleeft ongeveer 4,5 km (one lap) of het dubbele aan loopplezier. De DvhN TT-Run is lid van de Atletiekunie en daarom een officieel loopevenement. Als ervaren loper kun je vooraan starten bij de wedstrijdloop, mits je lid bent van de Atletiekunie. Als je lid wilt worden van de Atletiekunie moet je aangesloten zijn bij een Atletiekvereniging. Ben je geen lid, ook dan kun je je natuurlijk inschrijven voor de DvhN TT-Run.

TT-Run Assen - Start jij straks vanaf pole position ? Foto: © TT-Run

De organisatie van de TT-Run maakt op bijzondere wijze reclame voor deze hardloopwedstrijd. Op de uitgebreide website zal voor de editie van 2011 weer een nieuwe commercial worden gemaakt.

De mannelijke hoofdrol voor de TT-Run commercial is inmiddels bekend, de vrouwelijke nog niet. Vind je het leuk om in de commercial te spelen voor dit unieke loopevenement lees dan zeker even verder voor het script en wie weet lopen we straks samen over het TT circuit in de commercial! … maar wacht niet te lang met aanmelden 🙂

De organisatie van de DvhN TT-Run is op zoek naar figuranten die een hoofdrol willen spelen in de nieuwe commercial voor 2011.

Sense AV neemt als partner van de DvhN TT-Run deze leuke klus voor rekening.

Het script is als volgt:

– 2 fietsers rijden richting het circuit, de schemer valt al in, zon gaat bijna onder. (Vogelgeluiden op achtergrond.)
– Een beveiliger/medewerker circuit sluit het circuit af en stapt in de auto.
– Fietsers naderen circuit.
– In de verte zien ze een auto aankomen.
– Ze duiken in de bosjes. De auto komt langs rijden.
– Ze vervolgen hun weg…
– Aangekomen bij het circuit is het al donkerder geworden. Het tweetal glipt naar binnen. (spannende muziek)
– Een achtergebleven nachtwaker (type sloom, slechte conditie) hoort iets en gaat op onderzoek met zaklantaarn
– Hij vindt niets, gaat weer zitten voor een televisie.
– Het tweetal kleed zich om en loopt voorzichtig richting de baan.
– Een van de twee laat op de baan zijn bidon vallen.
(Slowmotion van het vallen van de bidon vanuit meerdere perspectieven. Geschrokken gezichten van het tweetal.)
– Overweldigend geluid van een vallende bidon met galm. Nachtwakkeer schrikt op, gooit donut in de hoek en gaat zo snel hij kan richting de baan. Hij rent langs de hoofdschakelaar van een aantal felle spots en gooit de lampen aan. De lampen schijnen fel op, de nachtwaker stuift het circuit op achter het tweetal en rent erheen.
– Dat is de kans voor het tweetal, rennen! De camera vanuit de auto. Renners en nachtwaker rennen voor de lens achter elkaar aan.
– Beeld zwart

Foto: © TT-Run

Wat wordt er gevraagd?

Twee hoofdrolspelers in de rol van twee ondeugende hardlopers (niet professioneel of atleet). Als je er fit uit ziet kom je in aanmerking.

– beschikbaarheid in overleg op een avond medio augustus/september
– je bent sportief of hebt een sportief uiterlijk
– je bent vrolijk en hebt een fris gezicht

Geen leeftijdsvoorkeuren, een frisse gezonde uitstraling en expressie in het gezicht (eventueel acteer talent) zijn het meest belangrijk.

Een of twee hoofdrol spelers in de rol van beveiliger. Hiervoor moet je stevig aangelegd zijn tot licht- overmatig overgewicht (een goede buik). Een sloom postuur én uitstraling en expressie in het gezicht (acteer talent is een pré geen vereiste).

– beschikbaarheid in overleg op een avond medio augustus/september

Vergoeding?
De organisatie beschikt over een beperkt budget maar kan wel een reis- onkosten vergoeding bieden tot maximaal 50 euro.

Interesse?

Neem contact met ons op via info@tt-run.nl of het contactformulier op onze website. Indien gewenst bellen we je terug voor meer toelichting.

>