Met Martine op bezoek bij Nike HQ

Vrijdag, een dagje vrij. Na een heerlijk ontspannen ochtend op weg naar Hilversum om Martine te ontmoeten bij Nike HQ in Hilversum. Cem en Stephan, onze vaste contactpersonen bij dit geweldige sportsmerk ontvingen ons weer hartelijk.

Bezoekjes aan Nike hebben één nadeel… de verleiding is NIET te weerstaan om de Nike Shop in te gaan. Deze uitgebreide winkel is normaal alleen voor personeelsleden toegankelijk maar voor gasten wordt een uitzondering gemaakt. Ik kon mijn nog aardig inhouden… mijn handschoenen was ik in Schoorl verloren en mijn Nike sporttas kan inmiddels onder het kopje Vintage worden geplaatst. Deze zijn dus vervangen en heb shirtjes gekocht voor ons 12 uurs estafette team in Den Haag.

Cem presenteerde een bijzonder project wat halverwege maart van start gaat. We (Martine en ik) kunnen er nog niet te veel overzeggen behalve dat het een groots opgezet project wordt om Nike Running weer eens lekker in de picture te zetten. Zodra het embargo is opgeheven zullen wij daar zeker bericht van doen!


Nike LunaRacer
Nike Lunar Racer… heeeeeel licht

Cem gaf mij ook nog bovenstaande schoen, de LunaRacer+ … nou ja, schoen… een must have voor elke atleet.. het is onvoorstelbaar wat deze schoen weegt.. of zeg maar, niet weegt.. De LunaRacer is gemaakt volgens het Flywire principe wat hem het lage gewicht geeft. Nu heb ik zelf wat moeilijke voeten…ik loop met zooltjes maar vrijdagavond heb ik een rondje gedaan met de LunaRacer en het is alsof je geen schoenen aan hebt. Ik ga met mijn nieuwe Nike’s oefenen en binnenkort weer eens een 5KM lopen.. eens kijken wat dat voor effect heeft..

O ja, er is ook nog getraind.. een rustige Z1 loop, data: 2:07 uur, 22,3KM, gemiddeld tempo: 5:42min/km, 10,5km/u. 1823Kcal, gemiddelde hartslag 134bpm (67% HFmax)… weer een prima hartslag vanavond

>