Na de 20…

Het schrijven op mijn blog is er vreselijk bij ingeschoten door alle werkzaamheden rond de 20. Ik had er simpelweg gewoon geen tijd meer voor. De organisatie van de businessloop van mijn hometownloop vergt wel het nodige van je. Laat kreeg ik via twitter de vraag of ik iets wilde schrijven over de organisatie van de businessloop. Misschien wel leuk om even met jullie te delen hoe dat gaat:

Het begint al in oktober. We benaderen de deelnemende bedrijven van de vorige editie maar ook nieuwe bedrijven om mee te doen aan de businessloop. Tussen oktober en januari heb ik veel contact via email met de bedrijven die mee willen doen, beantwoord hun vragen en verzamel de logo’s voor op de 20vA website en in de speciale 20 van Alphen krant die in februari uitkomt. Vanaf januari beginnen ook de voorbereidingen voor de lokatie. Vorig jaar kon ik van het draaiboek van de voorgaande edities. Dit jaar ging alles nieuw: een nieuwe locatie waarbij we een grote tent neer gingen zetten bij een tennisclub vlakbij de start. Veel overleg tussen de beheerder van de tennisbaan, ook omdat zij de catering zouden verzorgen. Nadenken over de inrichting van de tent, draaiboek maken voor het wedstrijdweekend. Overal over nadenken, logistiek kloppend maken, startnummers verzamelen, controleren, mutaties bijhouden, overal aan denken. Het komt voor 90% op mijn schouders. Gelukkig waren de meeste reacties na afloop erg positief en dat maakt het alle inspanningen wel waard. Veel hulp heb ik aan Miranda gehad. Doordat ze, bijna helemaal gek van mij werd, (we hadden het alleen nog maar over de 20 thuis) wist ze wat er allemaal moest gebeuren en kon ik de informatiebalie op de wedstrijddag helemaal aan haar overlaten. Thxx!

Ik was alleen maar aan het rennen en vliegen om alles onder controle te houden. Zo hier en daar zijn er zeker verbeterpunten in de organisatie van de hele 20 maar ik het nog steeds leuk om te doen. Volgend jaar weer! En ja.. nu de drukte van de 20 bijna voorbij is beginnen er weer nieuwe uitdagingen. Ik ga over twee weken beginnen met een looptrainer (LT2) cursus en ga natuurlijk ook nog wat wedstrijden lopen. De marathon van Rotterdam is de eerste, waarbij ik Sylvia en John ga hazen. In de zomer volgt ook nog een leuk uitje: Met Esther vertrek ik naar de ‘achtertuin’ van mijn trainer Rob Veer waar ik samen met haar een privé marathon ga lopen:
Le Marathon de Chaugney Echt onwijs leuk om, terwijl Rob ons de fiets begeleid, door de omgeving van Cote d’Or te lopen. Ik denk dat Esther beter zal lopen dan ik daar.. ben niet zoveel heuvels gewend 🙂

De omgeving van Chaugney - Foto: RobVeer.com

Nu gaan we dus weer flink trainen want ik wil dit jaar toch wel weer een aanval gaan doen op die sub 3. Strijdtoneel zal de eerste editie van de Zwolse Marathon worden, 30 september. Als Nesrine er dan ook gereed voor is doen we die aanval samen!
Zo ver is het nu nog niet.. eerst maar eens kijken waar ik alle tijd vandaan haal om te trainen, te leren, te lopen, te werken, te gezinnen, te gezellig doen, te… tja.. hoe was het ook alweer Rob? If you are too busy to run, you are to busy

>