Midsummernight run

Vandaag vierde mijn vader zijn verjaardag, de 70ste keer alweer. Ik wilde eigenlijk voor zijn verjaardag nog even een rondje rennen maar besloot dat uiteindelijk maar na zijn feestje te doen.

Omdat we (Miranda en ik), de kleine man Wouter (3 jaar) bij ons hadden, zijn we om 21:15 naar huis gegaan.
Voor dat we vertrokken zei ik met een gekke bek: “ik kom straks nog wel even langs rennen”, waarop mijn moeder antwoordde “da’s goed..dan heb ik de pangsit wel klaar”

zie je mij

Mmm..lekker, zo’n Indonesisch snackje maar niet echt hardloopvoer. Toch had ik maar even mijn schema aangepast om na 8 KM bij mijn ouders uit te komen, niet voor Pangsit maar een snelle slok water.

Na nog even gedag gezegd te hebben tegen de overgebleven feestgangers ging ik verder aan de laaste 5 KM over Koudekerk richting huis. Het tempo lag naar mijn gevoel te laag, regelmatig onder de 12 KM/u dus nog even wat versnellen. Later realiseerde ik mij dat ik wel erg laat van huis was vertrokken: 21:49 uur en het was nu toch al behoorlijk donker. Ik weet wel dat ik de volgende keer maar even mijn safety vest aan doe…werd bijna overhoop gereden door twee fietsers.

Mijn eindtijd viel mij wat tegen..13 KM in 1:02:30..maar ja..zo’n tussenstop is natuurlijk niet zo’n goed idee..volgende keer maar stug doorrennen

>