Eindelijk weer een loopje

Na drie dagen ‘looploos’ werd het nu toch maar weer eens tijd om mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Eerst naar de kapper voor een strak (hardloop)kapsel. Extra kort want met te veel haar kan ik niet denken… zeker niet als het zo warm is. Esther, mijn vaste kapster (nee, mijn hardloopmaatje is een andere Esther), is nog steeds herstellende van een auto-ongeluk waarbij zij een sleutelbeen heeft gebroken. Sterkte Es.. maar kapster Jeannet heeft er weer iets moois van gemaakt.

De training van vanavond is een Z2 loop (volgens de nieuwe indeling, hartslag 147) van een uur met daarna 6 versnellingen over 80 meter. Het rondje ging weer door het natuurschoon van Woubrugge, Rijnsaterwoude en Alphen a/d Rijn. Het loopje ging relaxt en heb de hele training op mijn nieuwe zooltjes gelopen. Ik denk dat ik volgende week de 10KM wedstrijd ook maar eens op de koeprintzooltjes ga rennen.

Ook de versnellingen gingen goed en zo heb ik alles bij elkaar weer wat kilometertjes gemaakt:
Z2 loop: 10,8 KM; duur: 1:03, 10,3 KM/u, gem HF 149, 895 Kcal
6 x 80m versnelling : gem 18,1 KM/u, 146 Kcal

Morgen gaat Michelle afzwemmen voor haar B diploma, best snel want nog maar twee maanden geleden heeft ze haar A gehaald. Zaterdagavond vertrekken Miranda en ik richting Utrecht waar we gaan stappen met mijn zus en zwager. De avond eindigt in de ‘foute’ discotheek: Aus der Reihe Derrick. Ik heb er zin in.. even lekker uit mijn bol!


Retro Disco!
Richtig Dufte Disco, Nur Superhits!

>