Wonderschoenen?

Vanavond weer de snelle 13 KM loop.
Ik maakte mij een beetje zorgen om mijn tempo-loop. De laatste tijd zat voor er voor mijn gevoel geen goed tempo in. Voordat ik vertrok herinnerde ik mij dat ik mijn vorige record op deze afstand had gelopen om mijn nieuwe schoenen..dus besloot ik vanavond mijn nieuwe Nike’s aan te trekken.

Daar moet ik eigenlijk even een verhaaltje over vertellen. Ongeveer een half jaar geleden zag ik op de Nike site een link naar www.nikeid.com Op deze site kun je je eigen Nike’s ontwerpen. Best geinig zo’n unieke schoen en ook nog met je eigen ‘personal ID’ van 10 karakters. Behalve dat je alle stukjes van deze Nike hardloopschoen (Pegasus) kunt kleuren, kun je ook nog allerlei selecties maken. Ben je een harde of zachte ondergrond loper, wat voor soort voet heb je etc etc. Ik moest qua lopen, erg wennen aan deze nieuwe schoen en voor mijn gevoel liep ik op mijn oude Nike’s beter dan op deze eigen ontwerp schoenen.

Maar wat blijkt..vanavond is mijn oude record van 59:08 (dus niet 58:08 wat ik jou mailde Esther) verbroken en is mijn nieuwe tijd: 58:41. Als die afstand van 13KM klopt betekent dat 13,3 KM/h.

Volgende keer maar weer proberen wat van deze tijd af te snoepen…met ja..mijn nieuwe, herontdekte Nike’s aan!

>