Welkom op mijn nieuwe server!


RR op een nieuwe server
RR.nl op een nieuwe, snellere server

Welkom op mijn nieuwe server! Vanaf vandaag is RunningRonald.nl weer volledig en zonder problemen bereikbaar!

Mijn oude server gaf de laatste twee weken nogal wat problemen (niet bereikbaar) maar die moeten vanaf vandaag opgelost zijn. Het overzetten van de data van mijn oude naar mijn nieuwe server is nog een hele klus geweest. Ik kreeg het niet voor elkaar op een eenvoudige manier, Nucleus weblogs hebben een export / import functie, maar die werkte natuurlijk bij mij niet. Zodoende moest ik zelf mijn mySQL database aanpassen en alles handmatig importeren…

Zelfs voor uw computernerd webmaster was dat toch wel even een uitdaging. Had nog niet eerder met phpMyAdmin gewerkt… maar het is gelukt en ben daar heel blij om. Mijn weblog is inmiddels geupgrade naar de laatste versie dus alles is weer helemaal TOP.

Het enige wat er nog moet gebeuren is het overzetten van de nameserver. Het adres: www.runningronald.nl moet wereldwijd gelinkt worden met deze server en dat kost wat tijd, van 6 tot 24 uur… dus tot die tijd staat er een link van mijn oude weblog-server naar deze server.

update: zaterdag 28/2/09: 14:00 uur. De nameservers zijn gewijzigd. De “resolving” is gelukt. Wat zegt u? www.runningronald.nl is nu weer helemaal back in business!

De nieuwe berichten staan vanaf vandaag hier!

groeten
RR

>