Internationale Weblogloop – update
Bloggers Unite!

Dreamteamlid Frank Spencer is nog steeds drukdoende met het organiseren van de Eerste Belgische Weblogloop. Door het ‘toevoegen’ van wat Nederlanders wordt het op 22 april de eerste Internationale Weblogloop.

Op Frank Spencers marathon is te lezen:

“Gaan normaal gezien zonder ongelukken meelopen : Koen Vansteenkiste, Christophe, Jan Schockaert, Mario ‘t marathonmanneke, Edith Elistimam, Jan het roadrunnerke, Marc van Marcloopt, Marathon Jeroen, Jo van Joloopt, Johan Van Loock, Woudloper Pi, Filip en Anke van disrun, Stefaan Debaveye, Ginette Wouters, Frank en Betty Spencer. Uit Nederland komt Running Ronald, die zal carpoolen met Gert en Petra Schoon.
Betoonden interesse, maar twijfelen nog om deel te nemen : Ruthje, Steven Trimmer, Stefan van Boston, Wim van Run4fun, Bob van Joggergoesmarathon, Dirk, Kristel, Woudloper Tom, Griet Vandurme.”

Het wordt dus een drukke happening op 22 april in Harelbeke.

ok, het is een behoorlijk stukje rijden

De Nederlandse afvaardiging is nogal karig maar dat komt natuurlijk ook door de afstand. Voorlopig rijden Gert en Petra met mij mee en het 3e plekje in mijn auto is nog steeds gereserveerd voor Martine.

Jim en Michelle behoren nog tot de twijfelaars.

Ik kan proberen een grotere auto te regelen zodat ik nog twee (of drie) andere bloggers kan oppikken op het station van Alphen a/d Rijn, of langs de route richting Harelbeke.

Zijn er nog geïnteresseerden die op zaterdag 22 april in een rood shirt (de herkenningskleur van een blogger) Harelbeke voor eens en voor altijd op de kaart willen zetten?

>