Inloophuizenestafette 8 en 9 oktober 2011 – Wheel of Engery

Beste actieve loper en supporter van het Wheel of Energy,

Team Wheel of Energy wil jullie enthousiaste hulp vragen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten draait het Wheel of Energy365 op Schiphol voor het laatst op 9 oktober 2011. Om het jaar knallend af te sluiten zullen er in het weekend van 8 en 9 oktober verschillende activiteiten plaatsvinden op en rond het Wheel en in het land.
Eén van die activiteiten is de ‘Inloophuizen-Estafette’.

Foto: www.WheelofEnergy.org

Wat is het idee?
Nog een keer met zoveel mogelijk mensen tegelijk lopen en veel energie geven voor WoE – alleen kun je niets, samen kun je alles!

Eén van de belangrijke doelen waar wij met zijn allen in het Wheel voor lopen zijn de verschillende Nederlandse Inloophuizen.
Op 8 en 9 oktober gaan wij vanuit verschillende uithoeken in Nederland via zo veel mogelijk inloophuizen in estafette naar Schiphol lopen.
De plaatsen van waaruit wij lopen zijn: Den Helder, Haren (Gr.), Hengelo, Maastricht en Vlissingen). Uiteindelijk zal iedereen op zondag 9 oktober tussen 12u en 14u op Schiphol finishen. Hierna kan iedereen ‘het einde’ van het Wheel meemaken rond een uur of vier.

Wat zoeken wij?
Om deze estafettelopen tot een succes te maken hebben wij nog een aantal lopers die nog éénmaal alles uit de kast halen voor dit goede doel.
Wij zoeken dus enthousiaste lopers om mee te doen aan de estafette. Ook zoeken we een paar mensen die naast lopen ook ‘coördinator’ van een route willen zijn (dwz aanspreekpunt voor ons team vwb logistieke dingen)

Dus wil jij nog je steentje bijdragen aan dit leuke event, neem dan contact op met Josien of Harry!

Met sportieve groet,

Stichting Marathon365 – Wheel of Energy365
Josien Fremouw

Schiphol Boulevard 127, A-Tower
1118 BG Schiphol
The Netherlands
T +31 20 3163361
E josien.fremouw@wheelofenergy.org
W www.wheelofenergy.org

>