Het gaat weer een stukje beter

Vanavond heb ik, sinds mijn twee weken herstel-rust, weer een redelijk loopje gehad. Het vertrekpunt was deze keer niet mijn huis of JVC maar de autodealer van Miranda. De oude Citroën moet weer voor zijn jaarlijkse APK dus heb ik haar auto bij de dealer voor de deur neergezet. Sleutel door de brievenbus en lopen maar..

Koers gezet vanaf de Den Tolstraat (vlak bij de Julianabrug) naar Hazerswoude. Langs de (bijna) afgebrande, maar allang verlaten chocoladefabriek van de Baronie, naar de Koudekerkse Brug en zo, weer langs de Oude Rijn weer richting huis.
Het tempo was redelijk, in ieder geval beter dan de afgelopen keer… hoe komt dat toch? Kom ik weer langzaam terug in mijn oude conditie of moet ik nog gewoon wennen aan mijn nieuwe schoenen?

Vanavond heb ik mijn oude Nike’s weer even aan getrokken om zo, om en om te wennen aan mijn nieuwe NB’s.
Volgende keer maar weer mijn nieuwe sloffen aantrekken.. ben benieuwd.

vallende-koeien-ziekte?

Het was overigens wel weer een strijd tegen de elementen. Flinke (tegen)wind en regen. Fietspaden die bijna totaal verlaten waren.. welgeteld één fietser en vier wandelaars… maar ja, alleen fanatieke (lees: licht gestoorde) hardlopers gaan naar buiten. Ik heb vanavond ook mijn nieuwe petje getest, ja met knipperlampje aan. Best een veilig gevoel… en ook lekker in de regen alhoewel het op het einde van de loop mijn bolletje wel redelijk warm werd door dit hoofddeksel.

en nee… geen vallende koeien gezien… deze en andere bizarre verkeersborden op www.swanksigns.org

De cijfertjes vanavond: 10,4KM in 55:13 min, gemiddelde snelheid 11,3 KM/u en alles weer goed voor 938 Kcal.

>