Nike Pro Vent… en de laatste loop
5

Allereerst allemaal bedankt voor jullie support/gelukwensen en eindtijd- voorspellingen. De mailbox loopt inmiddels aardig vol… de prognoses lopen uiteen van 3:21:27 en 4:01:34… genoeg marge zou ik zo zeggen… ik ben wel heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

Vanavond heb ik de laatste training gedaan. 45 minuten rustig aan door de regen hier in Alphen a/d Rijn. Vanaf nu is het rust, koolhydraten stapelen en ontspannen tot a.s. zondag. Het wordt inmiddels ook een stuk kouder en daarstraks heb ik de Nike Pro Vent Long Sleeve getest… met dank aan Nike Nederland BV

Nike Pro Vent

De Nike Pro onderkleding is voor bijna alle sporten bruikbaar en houdt, als ‘eerste laag’ je huid droog en voert je lichaamshitte af. “Strategisch” geplaatste ventilatie openingen remmen het opwarmen van de lichaamstemperatuur af zodat je langer en beter kunt presteren. De Nike Pro Vent zit lekker strak, heb voor het eerst in jaaaaren weer een stevig buikje en zoals je van Nike gewend ben, het design is helemaal top… zoals hier gedemonstreerd door een part-time – er was even niets beters voor handen – model.

>