Oude schoenenloop / Gezinsuitbreiding
best een stevig windje

Vandaag opnieuw een klein stukje van 7 KM gelopen, op mijn oude Nike’s.. ik ben gematigd positief. Het lopen gaat redelijk maar is nog steeds niet zonder pijn… ik begin er een beetje de balen van te krijgen maar ja.. het is niet anders. De 7 KM heb ik rustig aan gelopen in een tempo van 10,8 KM/u. Iets minder snel dan zondag maar ja, ik had was last van stevige tegenwind op weg naar huis.
Nu even weer een beetje rust.. ik moet natuurlijk nog even steeds op halve kracht blijven lopen dus vrijdagavond ga ik 10KM proberen.

Smoes, onze poes

Nu even leuk nieuws: nee, Miranda is niet zwanger… maar in huize Meijer is Smoes (2 jaar) erbij gekomen. Voor dat Michelle geboren was liepen er al twee katten in huis rond maar die hebben een nieuwe onderkomen gevonden toen bleek dat Michelle (als baby) allergisch was voor katten. We hebben nu het idee dat ze daaroverheen is gegroeid en hebben haar beloofd dat ze een huisdier mag. De bedoeling was een konijn maar wij (lees: Miranda) zaten al een tijdje te denken over een kat.

Eigenlijk heet deze kat Jess

Na een visite bij mijn oude loopmaatje Esther (gaan we volgend jaar weer samen trainen voor de 20 van Alphen, Esther?) waar sinds kort een kitten in huis rondloop waren Miranda en Michelle verkocht.
Afgelopen maandag is Miranda naar het asiel van Alphen gegaan en sindsdien is Smoes bij ons in huis. Eigenlijk heet ze Nikita maar de kids hebben gekozen voor de naam Smoes, gelijk naar een poes uit een kinderserie over een postbode.. nee, het is niet de volgende vraag voor de mini-quiz maar je mag natuurlijk een gok doen uit animatieserie deze poes komt…

>