Nieuwe wedstrijden

Morgen op dit blog een bericht over iemand die over een paar dagen vertrek voor een hele bijzondere marathon, hier hemelsbreed 7000KM vandaan…. Ik hou het iets dicht bij juist want met Berlijn in het vooruitzicht is het weer tijd om wat wedstrijdjes te gaan lopen. De halve marathon van Leiden is er eentje die ik traditie getrouw elk jaar loop.

Vergeet moeder niet

Voor deze maand had ik nog niets gepland maar ik zag bij Hardloper Hans een leuk loopje op zijn blog. De kopjesloop in Delft op zondag 13 mei. Met dit loopje en nog wat andere even ging ik even mijn loopagenda met die van Miranda afstemmen… “13 mei?? ik dacht het niet, zei ze…” oeps (!!) moederdag

Ja, dat kon ik natuurlijk niet maken… gelukkig is Miranda verder behoorlijk flexibel voor wat betreft mijn hardloopverslaving en de daarbij behorende wedstrijden.. dank je schatje.

Wel heb ik de volgende loopjes gepland:

Zaterdag 26 mei, De IJsselsteijnloop. Het wordt een 1/4 of een 1/2 marathon maar dat moet ik nog even horen van mijn loopcoach Rob Veer

Vrijdag 22 juni, de Midzomernachtcross in Amstelveen, dit lijkt mij een leuke avondloop waar ik een 10KM of een 10EM ga doen.

Verder lijkt het mij ook nog wel leuk om weer de Weteringloop in Oude Wetering te doen op donderdag 12 juli. Lekker een klein 10KM loopje in de buurt.

In juli en augustus staat nog niets gepland. Het is dat erg stil in hardloopland en zullen we, net als afgelopen zomer, moeten uitwijken naar België. Het lijkt mij een uitstekend idee om weer een internationale weblogloop te houden!


Webloggers gezellig!!
Dit moeten we snel weer een keer doen!


Deze week worden de mooie rode weblogloper-shirts verstuurd die al door vele Vlaamse hardloopvrienden met trots is gedragen zoals je hier kunt zien.

weblogloper t shirts
De shirts die zo uitstekend door Julie zijn verzorgd

Het lijkt mij leuk als we in juli of augustus een loopje ergens in de grensstreek (NL/B) gaan doen.. iemand suggesties?

o ja, gisteren is er ook nog gelopen. Een uurtje ontspannen in Zg- Het kwam de hele avond al met bakken uit de hemel maar ook nu bracht de buienradar uitkomst. Hierop was duidelijk te zien dat na 21:30 de bewolking boven Alphen weg zou zijn.. en yep, geweldig.. ook deze keer is de training weer droog afgelegd.

>