Ik stop ermee

Het is genoeg, ik wil niet meer, en ook al is het lang lekker en leuk geweest, ik doe het niet meer, het doet pijn dus kan ik niet anders, ik hang mijn loopschoenen aan de wilgen..

nou ja, mijn oude Nike’s dan…


RR Nike's
Hier nog nieuw, maar nu zijn ze echt op, de Ronald Nike’s

Ik stop met hardlopen op mijn eigen ontworpen Nike Pegasus schoenen. Na vele, vele kilometers hardlopen zijn ze nu echt op.
Diverse wedstrijden heb ik erop gelopen, menig persoonlijk record is met de Pegasusjes gesneuveld en ook mijn eerste marathon is op deze schoenen uitgelopen… maar na vanavond heb ik besloten deze schoenen niet meer te gebruiken. De langzame stukken (Z1) gaan nog wel maar de snelle loopjes (Z3 en sneller) beginnen pijn te doen. De demping is eruit.. tijd voor nieuwe schoenen.

De training van vanavond was een 60 minuten loop (Z1-2) met daarin 10 min + 8 min + 6 min Z3, met iedere keer 8 min rustig doorlopen tussen de Z3 stukken. De laatste 6 minuten in Z3 heb ik niet meer vol in Z3 hartslag (156-166) gedaan.. het liep gewoon niet lekker meer.

Morgen ga ik op pad voor nieuwe Nike’s.. ik hoop dat de huidige Nike Air Pegasusjes op voorraad zijn..

o ja… vandaag ook nog mijn kerstpakket ontvangen:

Na het altijd gezellige kerstontbijt bij JVC volgde het gebruikelijke uitdelen van het kerstpakket, inclusief champagne en kerststol.


Kerstpakket
Is Smoes nou klein of is het pakket groot?

Het pakket was een enorme doos die bijna niet te tillen was.. ik gok zo’n 40 KG. Er werd natuurlijk al gelijk druk gespeculeerd wat er in de doos zou zitten.. van een steengrill tot een compleet servies.

Nou dat laatste klopte redelijk:


lekkere hapjes

Een uitgebreid pakket om een lekkere Italiaanse maaltijd te maken. Pasta, broodjes, servies, dienblad, pesto, Amaretto, 2 kookboeken, wijn, etc etc en voor de aankleding, placemats en een lantaarn.

Laat de kerst maar komen 🙂

>