Wall-E en een moeizame interval

De training van dinsdag heb ik gemist door de reis terug naar huis. Woensdag hebben we lekker rustig aan gedaan. Dondagdag hebben we een middagje Scheveningen gedaan en zijn we met de kids naar Wall-E in het Pathé theater geweest. Een leuke en ontroerende Disney – Pixar animatiefilm van de makers van “The Incredibles” en “Ratatouile” en de regisseur van “Finding Nemo”. Het verhaal van een robot die al 700 jaar de aarde schoonmaakt. Nu zal hij pas ontdekken wat zijn ware taak is. Bekijk eens de trailer of de Wall-E gaget op mijn hyvespagina.. Wall-E is echt leuk!


Wall-E
Wall-E, ook leuk voor volwassenen

‘s avonds was het tijd voor de wekelijkse interval. Hij ging moeizaam. Een 1:15 uur loop met daarin 10 x 2 minuten in Z3-4. In mijn geval een hartslag boven de 163 met een tempo zo rond de 4:00min/km. De 10 intervallen gingen lang niet allemaal in de gewenste zone… ook ik moet blijkbaar weer even wennen aan het heftige werk.
Nou ja, ik kon na afloop wel weer 13,87KM bijschrijven in de weblog challenge en de nieuwe challenge die vorige week is gestart: De strijd van de Provincies: Tot nu toe is Utrecht nr. 1

Nog even dit: nog iets meer dan een week en dat zal ‘s wereld grootste hardloopevenement gaan plaatsvinden. Op vele plaatsen in de wereld zal op zondag 31 augustus een 10KM loop worden gehouden waarbij de opbrengst naar goede doelen zal gaan. Lees alles over de Nike Human Race 10KM in mijn post van 6 augustus.
Morgen heb ik nog een leuk berichtje hierover!>