Server Crash – Miranda’s Weblog is verloren gegaan…
ServerCrash!!

Vanavond geen RunningRonald bericht, geen reacties en geen andere weblogs lezen… ik ben de hele avond nog wel bezig met het redden wat er te redden valt…

Door een grote crash bij mijn hostingservice lag sinds donderdag mijn domein ronaldmeijer punt nl Hierdoor is mail die naar ….at ronaldmeijer punt nl is verzonden pas vandaag weer door mij uitgelezen. De mailtjes zijn gered maar helaas heeft de weblog van Miranda de crash niet overleefd. Een klein gedeelde van dagelijkse back-ups zijn onherstelbaar beschadigd… zo ook die van Miranda.

Jammer genoeg had ik op mijn eigen PC alleen de bestanden van toen zij net begon met haar weblog. Miranda heeft besloten dat zij niet meer met haar weblog verder gaat.

Het laatste weblog-berichtje van Miranda:

Ik ben inmiddels 36 KG afgevallen en ik voel mij goed! Ben lekker aan het sporten en heb weinig tot geen last van mijn maagbandje. Voorlopig ga ik lekker door om mijn doel te halen: totaal 50 KG er vanaf. Ik wil iedereen die mijn weblog heeft bezocht en op mijn berichten heeft gereageerd heel hartelijk bedanken! Heb je vragen over mijn operatie of wil je mij gewoon even gezellig mailen klik dan hier.

Nogmaals dank en wellicht tot ziens!


42 KG eraf!
juli 2006 en 42KG kwijt!

Laatste foto, mei 2006
Dit ben ik nu, al 36 KG lichter

zo was ik
Zo zag ik eruit voor mijn maagbandje.. een heel stuk zwaarder

>