Post nr 100: Miranda in het ziekenhuis

weer een klein mijlpaaltje op mijn weblogje: Sinds de oprichting van mijn hardloopblog op 17 juli 2005 is dit alweer post (bericht) nummer 100!

Post nr. 100 wordt er weer één off-topic maar wel het vermelden waard:

De komende dagen zal ik niet aan hardlopen toekomen want vanavond heb ik Miranda (mijn vrouw) naar haar ziekenhuis toegebracht.. ja, je leest het goed, haar ziekenhuis. Ze werkt als Medisch Secretaresse op de afdeling Chirurgie en vandaag kon zij zichzelf als patiënt “inscannen” ofwel aanmelden in haar eigen computer.

Plaatsing van een maagband

Morgenochtend wordt bij haar een maagband geplaatst. Ondanks vele dappere pogingen om af te vallen heeft ze nu dus nu voor de drastische maatregel gekozen om haar maag definitief te verkleinen. De ingreep die onder gehele narcose plaatsvindt is vrij eenvoudig en duurt, normaal gesproken anderhalf uur.

Ik verwacht dat zij woensdag of donderdag weer thuis is. Het is dus even wat geregel met twee kids zonder mama maar dat gaat allemaal wel lukken.

Woensdag aanstaande ben ik sowieso de hele dag vrij en probeer nog even een stukje te lopen als Michelle en Wouter op school zijn.

Uiteraard morgen meer nieuws over de operatie.

Update: 28 november, 21:06 uur:
Het gaat allemaal goed met Miranda. De operatie (om 08:00 u) is geslaagd en zonder complicaties verlopen.
Om 12:00 uur was ze weer terug in haar kamertje en nog wel wat suf en meer pijn dan ze had verwacht. Vanmiddag heb ik de kids van school gehaald en ben daarna met z’n drietjes naar het ziekenhuis gegaan. 10 minuten bezoek was lang genoeg voor haar. Het is nu even afwachten wanneer ze weer naar huis mag.

Update: 29 november, 21:28 uur:
Miranda krijgt alweer een hoop praatjes dus het gaat goed. Morgenochtend wordt een een “slikfoto” gemaakt om te kijken of alles lekker doorstroomt en als dat in orde is mag ze morgenmiddag weer naar huis om daar verder te herstellen.

Iedereen bedankt, ook namens Miranda voor jullie lieve reactie’s !

>