Firefox 2

Het is rustig in Blogland, iedereen is blijkbaar nog aan het bijkomen van de kerst-dis.. Ik kon het niet laten om toch een berichtje te posten… vanavond één in de categorie: computer-technisch gebrabbel.


Firefox 2.0
Firefox 2, wie wil er nu nog Explorer 7 ?

De echte internetgebruiker weet het, Firefox is vele malen beter dan die mislukte Gates-Explorer. Nu Microsoft met de lang verwachte upgrade voor hun internetbladerprogramma, Explorer 7, uitkomt is Firefox ook weer sterk verbeterd.
Explorer 7 kan nu eindelijk ook met tabbladen werken, iets wat vanaf het begin van Firefox al één van zijn sterkte punten was. Firefox kan eenvoudig worden uitgebreid met vele gratis plugins, zoals vele zoekfuncties in de werkbalk, herstelfunctie bij problemen met je browser en ingebouwde RSS reader om maar een paar dingen te noemen. Lees hier meer over alle (nieuwe) funties in Firefox

Een ander reuze-handige functie in Firefox 2 is de aanwezigheid van een spellingcontrole. Niet alleen in het Nederlands maar ook in vele andere talen. Makkelijk bij het posten van je weblogverhaaltjes of het intikken van reactie’s.. want hé, een fout is snel gemaakt, zeker die buitenlandse webformulieren, want was het nou Sneehohe of Schneehöhe ?


Firefox 2
Download nu Firefox 2.0
ook voor Mac en Linux

>