Informatiedag Papendal / Running Clinic

De meeste van jullie weten waarschijnlijk al dat ik mijn New York Marathon avontuur heb geboekt via Holland International Marathons. Ok, het is niet goedkoop maar je krijgt er wel een hoop voor. Eén van die extra’s is een informatiedag op Nationaal Sportcentrum Papendal.


Papendal vanuit de lucht

Running Clinic

De informatiedag, die dit jaar zal worden gehouden op zondag 24 september duurt van 10:30 tot ca. 16:30. Tijdens het ochtendprogramma wordt je volledig geïnformeerd over de reis naar New York en het verblijf aldaar. Je krijgt verder nog nuttige tips over voeding en uiteraard de marathon zelf. Voor het middagprogramma staat een actieve Running Clinic op het programma onder leiding van de trainers van Holland International en zelfs een Nederlandse topatleet of atlete. Mijn loopspullen gaan dan ook zeker mee die dag.

De reis- en looptechnische begeleiders zijn die dag ook aanwezig zodat de deelnemers alvast kennis met hen kunnen maken. De bedoeling van deze dag is dan ook dan HI Marathons zoveel mogelijk informatie aan de lopers kan voorzien en natuurlijk om in de stemming de komen voor “World’s Most Exciting Marathon“. Die dag ontvangen wij ook de reisbescheiden en een Asics Item (wat zal het zijn? een shirt?)

JVC on Time Square

Je kunt als je dat wilt via HI Marathons ook kaarten bestellen voor een Broadway musical, t.w. The Lion King of Mamma Mia. Gelukkig heb ik de Lion King al in Londen en Scheveningen gezien en Mamma Mia in Utrecht en daarbij… ik ga liever op stap door New York want mijn tijd daar is beperkt en ik wil in ieder geval
hier op de foto!!

>