Lopen en feesten

Lopen en feesten, volgende week doe ik het tegelijk met team 236 tijdens de Roparun, vandaag is het nog even afzonderlijk. Vanmiddag was het heerijk weer, geen weer om achter je PC te gaan twitteren dus heb ik toch maar, zoals Rob Veer mijn opdroeg, 45 minuten in Zg- gelopen. (Rustig aan, op gevoel, hartslag niet zo belangrijk).

Een lekker rondje om de Zegerplas waar al een aantal kids en volwassenen het “strandje” hadden opgezocht om daar te zwemmen en in de zon te liggen. Marathon Ton dit op mijn Hyves-copy-RR-blog een leuke, passende reactie achter: Heerlijk is het om met dit weer een tandje rustiger je rondje te lopen in je zomertenue. Het is alsof je op een stretcher in het zonnetje ligt, hoewel veel mensen die zelf niet lopen die vergelijking maar niet willen geloven

Je hebt helemaal gelijk Ton! Wat is er mooier dan in een singletje lekker van de zon te genieten.. en je wordt er nog lekker bruin van ook.. met dank aan de genen van mijn Indonesische moeder… Het rondje van vandaag: 10,52KM, 54:43min, 5:12min/km, gemiddelde hartslag: 146 bpm, 877 Kcal. Bij het uitlopen kwamen er twee mannetjes van een jaar of 5 op mij af: “Meneer, meneer.. wilt u ons balletje pakken?” achter een muurtje van ongeveer 1,5 meter hoog lag hun tennisballetje.. nou ja, dan maar gymnastisch doen.. De goede daad voor vandaag is ook weer gedaan.

Straks vertrekken Miranda en ik met een ander stel richting Vlissingen. Inge, een vriendin van ons wordt 40 (en zijn er wel veel die 40 worden dit jaar :)) en daar wacht haar een jaren 70 verrassingfeestje.. tja, dan daar wel over schrijven want ze weet het allang… Al eerder waren we in de provincie van Jacqueline, John en Patrick maar toen was ik iets normaler gekleed…

20090523-feestje-70.jpg
Roesjes en fout colbertje… kom maar op met dat feestje

Ik ben vanavond, natuurlijk weer, de Bob.. is ook maar beter want morgen op 10:00 uur is de laatste Roparun teammeeting van weRUNtogether.nl in Leiden. Even de laatste puntjes op de i. Ben benieuwd naar de laatste info.. nog één weekje!! Heb er zoooo veel zin in!


20090524-Feestje_inge.jpg
Zooitje ongeregeld op stap

>