Loopje door zon met regen / TV tip

Vandaag werd ik verrast door Rozanne, de dochter van collega Carolien. Haar laptop was ziek, doodziek. Vele virussen hadden haar schootcomputer geïnfecteerd en er was eigenlijk geen redden meer aan. Tijd voor drastische maatregelen: harde schijf formatteren en Windhoos er schoon opzetten. Als dank kreeg ik van haar twee bakken sushi! Heerlijk, thanks Rozanne. De laatste hapjes ben ik nu, tussen het tikken door, aan het oppeuzelen.


Jummie
Hier kun je mij echt anytime voor wakker maken!

Aan het einde van de middag vertrok ik voor een loopje van 45 minuten maar omdat er een heftige strijd gaande is op de Webloggers Challenge heb ik ‘m iets langer gemaakt. Heerlijk gelopen in de zon terwijl er een verfrissend buitje viel.. kan hardlopen nog mooier zijn?

Tijdens een sanitaire stop keek ik in mijn rode shirt even angstig om mij heen… loop er een stier tussen die koeien?? Snel weer verder langs de weilanden van Woubrugge waar een fietser mij groette. Voor mijn gevoel was dat een hardloper die ik ken… mocht je mijn blog lezen, meld je even.

Eenmaal thuis bleek dat ik 500 meter te kort had gelopen om Peppie in de Challenge te verslaan.. voor nu dan, maandag staat ze hoe dan ook op de 2 plek.. wacht maar af. De ontspannen data van vandaag: 1:08 uur met @ 10: 12,51km, gemid tempo 5:30, 140bpm, 1041kcal.

(@ 10 is Rob Veer’s manier op aan te geven dat op het einde, de laatste 10 minuten er versnelling moeten worden gelopen met 10 hele passen, gemeten met één been.. zeg dus maar 20 passen)


@10
Ingezoomd ziet een @ 10 er zo uit

Hierorder nog een leuke TV tip voor morgen:

Ellen van Langen: 800 gouden meters

De winnende 800 meter race in Barcelona 1992 ter plekke minutieus gereconstrueerd met Ellen van Langen en haar tegenstanders uit Cuba en Rusland. De race als meisjesboek. Commentator Theo Reitsma leverde niet alleen op een legendarische manier commentaar, hij had de overwinning al voorspeld, naar aanleiding van de tijden die ze dat seizoen liep. Zondag 6 juli, Nederland 1, 22.10 uur in Andere Tijden Sport, herhaling 3 augustus om 23.50 uur


Ellen van Lange
Een historisch moment in 1992

P.s.: vandaag heb ik mijn nieuwe PC besteld bij Alternate. De oude Pentium 4 op de redactie van RunningRonald.nl is na 4 jaar trouwe dienst écht wel aan vervanging toe! Meer over mijn nieuwe speeltje later op dit blog

>