Win een VIP Arrangement voor de Groet uit Schoorl Run

Win een persoonlijke haas voor de 30KM Groet uit Schoorl Run en/of overnachting in het vier sterren Jan van Scorel Maxima Hotel

De Groet uit Schoorl Run – Een jaarlijks terugkerend hardloopfeest die je eigenlijk niet kan missen. Al sinds 2007 loop ik elk jaar deze bijzondere hardloopwedstrijd door de duinen van Schoorl en het naast gelegen plaatsje Groet, waarvan de bekende inwoonster toch wel Lornah Kiplagat is. De Groet uit Schoorl Run is druk, heel druk. Alle hotels in Schoorl zitten al maanden van te voren vol. Het dorp inkomen ‘s ochtends vroeg is best een opgave om nog maar te zwijgen over het dorp te verlaten in de middag.

De groet uit Schoorl run moet je eigenlijk goed voorbereiden: Wat dacht je van het volgende?

Zaterdagmiddag kom je aan in Schoorl en check je in bij het Jan van Scorel Maxima Hotel, daarna maak je een kort loopje in het gezelschap van een ervaren hardloper om de spieren los te maken voor de wedstrijd op zondag of wandel je door het dorp waarbij een bezoekje aan de Klimduin niet mag ontbreken. Na het opfrissen in je luxe “Charme kamer” kun je nog even een duik nemen in het zwembad van het hotel. ‘s Avonds schuif je aan tafel bij de vele bloggers en tweeps die al in Schoorl aanwezig zijn om even lekker te genieten. Eventueel neem je in de hotelbar nog een drankje waar je de crème de la crème van de hardloopwereld kunt ontmoeten. Na een leuke avond kruip je in je heerlijke bed, check je nog even je tweets via het gratis netwerk in de kamer en rust je daarna goed uit.

Uitgerust aan de wedstrijd beginnen - Foto: JanvanScoorl.nl

Op zondagochtend, terwijl het gros van de deelnemers in de file staat richting het dorp Schoorl sta jij lekker relaxt op en na een verkwikkende douche ga je richting de ontbijtzaal van het hotel en bereid je je rustig voor op de wedstrijd onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Loop je de 30KM in Schoorl dan staat je nog een verrassing te wachten. Je persoonlijke haas begeleid je naar de sporthal waar vele andere bekende hardlopers aanwezig zijn. Daarna loop je met hem mee naar het juiste startvak om om 11:00 uur te starten aan deze mooie wedstrijd. De haas draagt eventueel je drankgordel en haalt onderweg drankjes of eten bij de verzorgingsposten en hij zal er alles aan doen om de door jou gewenste eindtijd samen met jou te realiseren.

Het is mooi hardlopen in Schoorl ! - Foto: RunningHans.nl

Nadat je gefinisht bent blijf je niet in de kille sporthal waar de douches óf niet werken óf al koud water geven maar ben je binnen 5 minuten terug op je kamer om daar heerlijk bij te komen in bad of kom je weer op temperatuur in de sauna van het hotel. De dag wordt afgesloten met een drankje in één van de restaurants aan de Klimduin waar je klinkt op het behalen van je PR!

Dit VIP arrangement staat open voor alle hardlopers (man of vrouw) ongeacht de afstand die je gaat lopen (10, 21 of 30km) Mocht jij winnen en niet de 30KM lopen dan vervalt alleen de haasklus en zal iemand anders die zich heeft ingeschreven voor het VIP arrangement de persoonlijke haas ‘winnen’.

De luxe hotelovernachting en het ontbijt zijn voor kosten van de RunningRonald.nl redactie. Het diner op zaterdagavond is voor eigen kosten.
Er is één maar aan dit VIP arrangement…. Je deelt de Charme kamer met je haas… misschien vallen er nu wat deelnemers af of spoort dit je juist aan.
Hoe dan ook, het wordt een gezellig weekendje daar in Schoorl.

o ja.. je persoonlijke haas… dat ben ik 🙂

Inschrijven kan door middel van een reactie op dit bericht achter te laten. Je mag je aanmelding van een motivatie voorzien maar is niet verplicht.
Wel verplicht zijn behalve je naam en emailadres: de afstand die je wil gaan lopen en als je de 30KM loopt, wat je beoogde eindtijd is.

De inschrijving sluit vrijdagmiddag 18:00 uur – De uitslag zal vrijdagavond 27 januari bekend worden gemaakt via dit blog, twitter en facebook.
Heel veel succes!

Update: 27 januari: de beslissing is gevallen!

Na mijn duoloop met Wendy heeft zij als een volleerde “Leontien” de prijswinnaars getrokken!ps: bij deze gelijk een oproep aan de Schoorl-gangers: zaterdag 11 februari – 18:30 uur eten in restaurant Honky Tonk aan de klimduin – zegt het voort!

Honky Tonk Bar - Altijd gezellig! - Foto: HonkyTonk.nl

>