Home Sweet Home

Een dag na Berlijn…. de felicitaties blijven binnenkomen. Het is niet te doen iedereen persoonlijk te bedanken daarom doe ik het nog één keer via dit bericht: Jullie zijn TOP!! Heel erg bedankt voor jullie support en felicitaties. Echt onwijs leuk!

Morgen ga ik weer lekker aan het werk, natuurlijk met mijn Berlin Finisher T shirt aan en medaille om. Harold, de president-directeur van JVC heeft inmiddels zijn felicitaties als reactie op mijn vorige bericht gegeven en is een sportief verliezer nu Dick en ik hem voorbij zijn gegaan. JVC Nederland heeft een nieuwe marathon recordhouder maar ik moet Dick zeker in de gaten gaan houden… alhoewel hij gisteren bezworen heeft geen marathons meer te gaan lopen…


Berlin Finisher

Het wachten op de luchthaven Berlijn Tegel was bijna zwaarder dan de marathon. Ruim een uur in de rij gestaan om in te checken.. belachelijk voor zo’n belangrijke luchthaven. Ik raakte in gesprek met een echtpaar achter mij waarvan de man mij al zo bekend voor kwam. Natuurlijk ging het gesprek over hardlopen en toen ik de naam van mijn loopcoach Rob Veer liet vallen en hij over het Runnersworld dreamteam begon viel het kwartje… Ik stond naar Walter van Gelderen van het Dreamteam 2006. Hetzelfde team waar ook ons aller Martine en Philippe, beter bekend als Frank Spencer in hebben gezeten.

Dreamteamer Walter v Gelderen
Regelmatig podiumplek-beklimmer in
zijn klasse, M65: Walter van Gelderen

Ik kon het natuurlijk niet laten om even met deze bekende hardloper op de foto te gaan… zo zie je maar dat de “hardloopcommune” maar een kleine wereld is. Walter heeft helaas zijn podiumplek in Berlijn niet kunnen bereiken. Door een blessure, opgelopen kort voor de marathon heeft hij gisteren niet meegelopen. Sterkte met het herstellen Walter!

Zojuist terug van een lekkere massage door Monica van Care4You die zich afvroeg of ik wel een marathon gelopen had? “Je benen voelen zo soepel aan… dat kan toch niet ?” De enige plek die wat massage nodig had was de omgeving van mijn linkerknie… het zwakke punt van gisteren. Toch leuk om een bevestiging te krijgen dat de 42KM zo goed als pijnloos zijn gegaan. Op naar de volgende!!!

P.s. Morgen de uitslag van de eindtijd-voorspelling en de winnaar of winnares van de mini-quiz, 3e kwartaal!

>