Tref & Co Pasta Party – 21 maart

Pasta Party 2011

Roparun team 247, Tref & Co, is druk met alle voorbereidingen voor de RopaRun 2011. Belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk door zoveel mogelijk geld op te halen voor de kankerbestrijding. Eén van de vaste onderdelen van de Tref & Co evenementen is de altijd gezellige pastaparty in café in den Berkebrom in Rotterdam – Overschie.

Op maandag 21 maart hoef je echt niet moeilijk te koken, want wie wil er nou koken op een maandagavond? Kom gezellig naar Overschiese Dorpstraat 46 en eet voor het luttele bedrag van 10 euro je buikje rond! Eet en klets lekker met ons mee! Zie ik je ook maandag de 21e?

Vanochtend werd ik gebeld door DJ Mario van RTV Lansingerland. De lokale omroep van/voor Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek e.o. Een onderdeel van Lansingerland is RopaRadio waarbij er drie teams tijdens de roparun worden gevolgd en live updates worden gegeven op de radio. Mario belde voor zijn ochtendprogramma Lansingerland Wäkker over de ontwikkelingen in de Roparun. De mogelijke start vanaf Hamburg en het al dan niet kunnen finishen op de Coolsingel. Het audiofragment duurt 10 minuten.


This text will be replaced by the flash music player, please download JAVA if you keep seeing this textLater vandaag werd overigens bekend dat de finish op de Coolsingel wel gewoon plaats kan vinden.

>