19e Polderloop

Morgen is de 19e Polderloop. Een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Atletiek Klub Uithoorn.


Polderloop
10KM Polderloop, door de mooie omgeving van De Kwakel, bij Uithoorn

Voor mij is het de eerste keer dat ik aan deze 10KM Polderloop mee zal doen maar niet op een heel snel tempo. Ik ben bang dat als ik mijn PR van 41:45 wil verbeteren ik iets stuk ga lopen.. ben per slot van rekening nog niet helemaal hersteld van mijn blessure. Nee, ik word de haas van Tanja, de meesten van jullie kennen haar van de Dam tot Dam loop voor Right to Play. Haar beste 10KM tijd ligt zo rond de 52 minuten maar dat is al wat jaartjes geleden. Tanja mag haar eindtijd opgeven.. ik ga mijn best doen haar op die tijd binnen te loodsen…. ik gok dat ze voor een tijd van 55 minuten gaat.

Van de bloggende hardlopers zal ik in ieder geval ook Erica gaan zien… verder weet ik niet zo goed wie er nog meer zijn. Frank had ik verwacht maar die is lekker op vakantie in Drenthe… nou ja, ik ga het morgen allemaal wel zien. Later meer!

O.. nog iets, Erica, beter bekend als Frederica is vandaag jarig.. dus hop, ga nog even snel naar haar site om haar te feliciteren… of ze deze info leuk vind… I don’t know…

>