20 van Alphen 2011 vanaf de zijlijn

De afgelopen weken was het zeer hectisch bij JVC. Door allerlei reorganisaties, vakanties en andere afwezigheden was er weinig tijd om af en toe te twitteren. Thuis een beetje bloggen of blogjes lezen lukte ook al niet want de organisatie van de businessloop kost erg veel tijd in de avonduren. Laatst keer ik al de opmerking dat ik er erg moe uit zie…. zie er niet moe uit.. ben gewoon moe.

Na Schoorl, afgelopen zondag, had ik al niet meer gelopen. Eigenlijk kwam dat wel goed uit want mijn rechterknie was pijnlijk na de finish van de 21KM en zo kon ik weer wat looprust inlassen. Op 13 maart staat er de strandmarathon Scheveningen – Zandvoort op het programma waarbij ik met Jolanda 42,2KM over het strand zal gaan lopen en die wil ik heel graag doen.

20 van Alphen - mooi loopfeest

Met de 20 van Alphen ben ik bang dat ik mijzelf niet kan inhouden en toch weer ga knallen, net als in Schoorl met alle mogelijke gevolgen van dien. Daarbij loopt ik niet echt lekker als ik ondertussen ook nog de businessloop moet coördineren. Daarom heb ik besloten om de 20 van Alphen niet mee te lopen. Erg jammer want het is echt mijn loop, mijn hometownrun maar ik doe liever een lange duurloop dan tempowerk op dit moment. Bij de Halve van Den Helder, 10 april zal ik een beslissing nemen wat het tempo daar zal gaan worden. Na april zal ik weer wat beter mijn loopagenda plannen, meer weekenden thuis en minder wedstrijden.

Zijn er ook nog leuke berichten op dit blog? Jazeker! Op 9-10-11, mijn trouwdag! zal ik de Marathon van Eindhoven gaan lopen. Dat moet een marathon worden op mijn tempo! Verder zal ik een aparte plek voor de bloggers gaan reserveren in de Rijnstreekhal, 700 meter vanaf het startvak) Een RR open huis zit er niet meer in maar, voor wie er wil, is er een gezellige bloggers afterparty mogelijk. Meer hierover in de 1e week van maart op mijn blog.

>